Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ



63457029239
Διάβασα σε ένα από τα θεωρούμενα ως «έγκριτα» Blog (στο Newsit του Ευαγγελάτου), ένα θέμα με τίτλο:«Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: έχουμε φίλους στην αστυνομία και τον στρατό».
«Παραδέχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ότι η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και στην αστυνομία και στον στρατό, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash. Απαντώντας στην ερώτηση αν το κόμμα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ΕΛ.ΑΣ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει: “Φίλους μπορεί να έχουμε, αλλά μόνο με αυτήν την έννοια. Κοιτάξτε να δείτε. Στην αστυνομία υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν και ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν υπάρχει κάποια οργάνωση ή κάποιο συνδικαλιστικό όργανο της Χρυσής Αυγής”. Στην ερώτηση αν η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και το στρατό ο αρχηγός της απαντά: “Φυσικά και έχουμε. Έχουμε υποστηρίξει τα συμφέροντα των στρατιωτικών και συνεχώς αυξάνονται τα στελέχη του στρατού που έρχονται κοντά μας. Όσο πιο χαμηλοί είναι οι βαθμοί, τόσο πιο πολλοί είναι οι Χρυσαυγίτες μέσα στο στράτευμα και είναι λογικό, διότι για τα γαλόνια κάποιοι πουλάνε και την ψυχή τους”».
Που είναι το πρόβλημα αν έχει φίλους-ψηφοφόρους η Χρυσή Αυγή στην Αστυνομία και στον Στρατό, και μάλιστα πολυάριθμους; Μήπως πρόκειται για κάποιο παράνομο ή ημιπαράνομο κόμμα; Δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκπροσωπείται στη βουλή; Δεν έχουν οι ένστολοι το δικαίωμα να ψηφίζουν και να υποστηρίζουν το κόμμα της αρεσκείας τους; Το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται το ρόλο τους στην κοινωνία, χωρίς μισόλογα και «ναι μεν αλλά»; Ή το έχουν, αρκεί να στηρίζουν τους υπευθύνους για την εξαθλίωση ολόκληρου του ελληνικού λαού, μέρος του οποίου είναι και οι ένστολοι; Για να μην καταχρώμαι το χρόνο σας, τελειώνω λέγοντας το εξής: να ξέρει ο Ευαγγελάτος και ο κάθε καθεστωτικός «Ευαγγελάτος» ότι με τέτοια φτηνά κόλπα δεν πρόκειται να σταματήσει την πορεία των ενστόλων προς την Χρυσή Αυγή. Γιατί το περίεργο δεν είναι ότι υπάρχουν πολλοί ένστολοι που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν ένστολοι που δεν ψηφίζουν ακόμα Χρυσή Αυγή!
Μετά τιμής
Ένας Ένστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια :