Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ: ΣΤΟΧΟΣ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



NGM23
Δηλώσεις για την αναρχοκομμουνιστική ληστοτρομοκρατία έχει κάνει ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί. Και πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι δύο ληστοσυμμορίτες του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, τον Μάιο του 2011, κοντά στο σπίτι του, στην Πεύκη:
«Το σημείο που επέλεξαν είναι σε απόσταση 300 μ. από το σπίτι μου. σε ανεπίσημη ενημέρωση, μου ανέφεραν ότι ήμουν στόχος. Επίσημα, δεν είχα ποτέ ενημέρωση. Το θεωρώ δεδομένο. Μας είχαν επισημάνει να προσέχουμε. Υπήρχαν ενδείξεις για στοχοποίηση και μας είχαν υποδείξει να λάβουμε μέτρα ασφαλείας. Μας έχουν περιγράψει σε προκηρύξεις. δεν το αρνούνται”. Τότε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος είχε καταγγείλει ως υπόθεση τρομοκρατίας το περιστατικό. “Από τα δελτία ειδήσεων η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι η συμπλοκή της Πεύκης σχετίζεται πιθανότατα με… πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διαμένει κοντά στο σημείο ανταλλαγής πυροβολισμών. Κανείς τους, όμως δεν είπε ποιο είναι το πρόσωπο ή τουλάχιστον σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει….” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση».
Βέβαια, η απόπειρα δολοφονίας δεν έγινε ποτέ (ήταν θέμα τύχης –που ευνοεί τους τολμηρούς- ή μήπως επενέβη ο Θεός της Ελλάδος;), γιατί διερχόμενοι από το σημείο αστυνομικοί παρατήρησαν ότι οι δύο επίδοξοι δολοφόνοι συμπεριφέρονταν νευρικά και ύποπτα, επιχείρησαν να τους ελέγξουν και τότε αυτοί άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, που όμως ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο ένας ληστοσυμμορίτης και να συλληφθεί αργότερα από άλλους αστυνομικούς. Ο δεύτερος ληστοτρομοκράτης διέφυγε. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ο Δ. Πολίτης, ένας από τους συλληφθέντες ληστοτρομοκράτες στην πρόσφατη διπλή ληστεία στην Κοζάνη…
Προσέξτε την χρονική συγκυρία. Μάιος του 2011. Έναν χρόνο ακριβώς πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και τον πρώτο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής. Προφανώς, οι υψηλά ιστάμενοι ηθικοί αυτουργοί της τρομοκρατικής επίθεσης είχαν δει –από τις μυστικές δημοσκοπήσεις- ότι το εθνικιστικό ποτάμι είχε αρχίσει να κυλάει επικίνδυνα για το σάπιο σύστημα εξουσίας και θέλησαν να «καθαρίσουν» μία κι έξω. Όμως, άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων και άλλαι αι βουλαί του Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :