Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ (2): 30 ΑΝΑΡΧΟΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ... ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ...!!!




Αργά το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως, ομάδα περίπου 30 νεαρών καρναβαλιστών, επιτέθηκε με περγαμόντα και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας ΥΜΕΤ.

Όπως αναφέρει το Thesstoday, οι νεαροί περίπου στις 9.30 το βράδυ, πέταξαν περγαμόντα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια του οχήματος.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η διμοιρία με άνδρες της ΥΜΕΤ πήγε στο σημείο, ωστόσο αποτέλεσε νέο στόχο των νεαρών οι οποίοι πετούσαν σποραδικά αντικείμενα και κροτίδες και σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο ΟΑΣΘ αναγκάστηκε να διακόψει τα δρομολόγια των λεωφορείων στην οδό Μητροπόλεως, στέλνοντας τα από την οδό Βενιζέλου και την Εγνατία, παρακάμπτοντας την περιοχή με τους νεαρούς.

Στο συγκεκριμένο σημείο πάντως αποτελεί «παράδοση» η συγκέντρωση νεαρών καρναβαλιστών κάθε Τσικνοπέμπτη, ενώ αρκετές χρονιές στο παρελθόν έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια.

Δείτε το βίντεο του Thesstoday με την «επίθεση» των νεαρών εναντίον των αστυνομικών και τον κόσμο που τρέχει να απομακρυνθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια :