Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 7 ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!



07568537373653
Την εκτέλεση των επτά Χριστιανών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ένας Έλληνας, που είχαν απαχθεί από το εργοτάξιο της κατασκευαστικής εταιρείας Setraco Nigeria στις 17 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε, μέσω διαδικτύου, η ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου της Νιγηρίας! Η πλήρης ανακοίνωση που αναρτήθηκε αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των επτά ομήρων, είναι η ακόλουθη:
«Αποφασίσαμε να σκοτώσουμε τους ομήρους. Είχαμε ανακοινώσει ότι θα κρατηθούν ως όμηροι οι επτά αλλοδαποί, χριστιανοί και είχαμε προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για τη διάσωση ή την απελευθέρωσή τους θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο. Η κυβερνήσεις της Νιγηρίας και της Βρετανίας ευθύνονται για τον θάνατο των επτά χριστιανών».
Η είδηση της δολοφονίας δεν διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται ακόμη επίσημα από το υπουργείο Εξωτερικών. Εκτός από τον Έλληνα, στα χέρια των φανατικών ισλαμιστών βρίσκονταν Λιβανέζοι, Βρετανοί, Φιλιπιννέζοι και Ιταλοί υπήκοοι. Η Ανσάρου είναι τμήμα της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, η οποία ευθύνεται για το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στη Νιγηρία. Σύμφωνα με το Associated Press, η οργάνωση είναι υπεύθυνη για το θάνατο τουλάχιστον 792 ανθρώπων μόνο μέσα στο 2012, ενώ κρατά και μία επταμελή γαλλική οικογένεια στο Καμερούν από τα τέλη Φεβρουαρίου.
Αυτή, λοιπόν, είναι η «ανεκτικότητα» του Ισλάμ. Την οποία δεν καταγγέλλει καμία κουφάλα, ντόπια και διεθνής, απ’ αυτές που έχουν φάει τα λυσσακά τους με την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :