Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΙΔΟΥ Ο «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ» ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΔΕΝΔΙΑ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ



SAMARAS-DENDIAS
Δυο συλλήψεις «ευπαθών» κακοποιών στη Ρόδο, μετά από κινηματογραφικού τύπου καταδίωξη, αποκάλυψε τη γύμνια του ψευδοκράτους του «νόμου και της τάξης» των Αντωνάκη, Δένδια και ΣΙΑ.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί που ερευνούσαν υπόθεση κλοπής εντόπισαν ύποπτο όχημα που οδηγούσε 31χρονος «ευπαθής» να εξέρχεται από καταυλισμό ομοφύλων του, στο Κορακόνερο της Ρόδου και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Εκείνος, μόλις τους αντελήφθη, ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας κόκκινα φανάρια, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Με τα πολλά τον έπιασαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν πέντε κοσμήματα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από διάρρηξη σπιτιού που είχε κάνει νωρίτερα και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στην δικαιούχο.
Πέρα απ’ αυτή την κλοπή, ο 31χρονος «ευπαθής» είχε διαπράξει άλλες έξι, μαζί με έναν 17χρονο ομόφυλό του. Αναφέρει σχετικά το αστυνομικό δελτίο: «Στις 06-03-2013 το απόγευμα στην περιοχή Καλυθιές, διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν τα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου Στις 04-03-2013 στην περιοχή Φαληράκι, διέρρηξαν κατοικία και έκλεψαν τρεις χρυσές λίρες και μια φωτογραφική μηχανή Στις 02-03-2013 στην πόλη της Ρόδου και στην περιοχή Αφάντου, διέρρηξαν τρία σπίτια και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, κοσμήματα και χρηματικά ποσά. Επίσης στις 02-03-2013 στην πόλη της Ρόδου, προσπάθησαν να μπουν από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι, αλλά τους κατάλαβαν και αναγκάστηκαν να φύγουν Στις 22-02-2013 στην πόλη της Ρόδου, διέρρηξαν ισόγεια κατοικία και έκλεψαν διάφορα χρυσά κοσμήματα Στις 29-12-2012 στην πόλη της Ρόδου, διέρρηξαν ισόγεια κατοικία και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα, δυο κινητά τηλέφωνα και μια τσάντα που περιείχε έγγραφα Οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί επανειλημμένως για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων».
Τι εννοεί ο συντάκτης του δελτίου; Ότι το ντουέτο των «ευπαθών» κακοποιών έχει ξανασυλληφθεί (και μάλιστα όχι μια φορά αλλά περισσότερες) για κλοπές και διαρρήξεις, αλλά κάποιοι δικαστές (προφανώς… ευαίσθητοι περί των… δικαιωμάτων των «μειονοτήτων» να μας κατακλέβουν…), αντί να τους χώσουν μέσα για τα καλά τους άφηναν ελεύθερους. Και μόλις έβγαιναν ξαναέκλεβαν! Και ξανά-μανά τα ίδια. Και μη χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :