Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Θράσος και ανηθικότητα - Ο Σαλμάς παρέσυρε με το αυτοκίνητό του διαμαρτυρόμενους στο Μεσολόγγι!


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά από το ξενοδοχείο "Theoxenia" στο Μεσολόγγι, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο «Αθηνά».

Μεσολογγίτες και Ναυπάκτιοι ήταν εξοργισμένοι με την στάση του υπουργού, ο οποίος ουσιαστικά, όπως λένε, αρνήθηκε να τους δει στο ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση  με ψηφοφόρους του. Έτσι, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες απέκλεισαν τον υπουργό εντός του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα τελικά ο Σαλμάς να φύγει με επεισοδιακό τρόπο. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται ο Σαλμάς με τους συνεργάτες του βγήκαν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου και εισήλθαν τρέχοντας σε δυο αυτοκίνητα. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό,...
άτομα προσέγγισαν τα δυο αυτοκίνητα, τα όποια ανέπτυξαν όμως ιλιγγιώδη ταχύτητα και σύμφωνα με πληροφορίες παρέσυραν τρία άτομα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς, ενώ έξαλλοι πολίτες δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν μήνυση κατά του υπουργού.




Νωρίτερα, εξαγριωμένοι κάτοικοι  που διαμαρτυρόταν για το....''πάνσοφο'' σχέδιο "Αθηνά" επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό έξω από το ξενοδοχείο όπου μέσα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τοπικούς φορείς.  
Στο σημείο επικράτησε ένταση και μάλιστα η αστυνομία έκανε χρήση χημικών! Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται οι κάτοικοι και φορείς της Ναυπάκτου, δεν προκαλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις και κάνουν απο τη μεριά τους λόγο για απρόκλητη επίθεση από την Αστυνομία που τους έριξε χημικά, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός, Μ. Σαλμάς δεν δέχθηκε να τους συναντήσει.
 
Διαβάζουμε σε τοπικό blog: «Αναγνώστης  που έστειλε φωτογραφικό υλικό, από τον χώρο όπου έχουν συγκεντρωθεί Ναυπάκτιοι και Μεσολογγίτες, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενημερώνει ότι έξω από το ξενοδοχείο Theoxenia πέφτουν δακρυγόνα. Οι διαμαρτυρόμενοι έσπασαν τον κλοιό των ΜΑΤ και επιχείρησαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο όπου μιλάει ο Μάριος Σαλμάς. Η κατάσταση μέχρι πριν λίγα λεπτά ήταν έκρυθμη».
 
Η καθεστωτική νοοτροπία των κυβερνώντων φάνηκε σήμερα στο Μεσολόγγι! Ήρθε ο υπουργός στο... χωριό, αλλά τα βρήκε σκούρα με τους ντόπιους. Απαξίωσε να δεχτεί τους κατοίκους-πελάτες (ο εξοχότατος αναπληρωτής υπουργός) και ανυπομονούμε να δούμε αν θα ξαναπατήσει στο Μεσολόγγι στην επόμενη προεκλογική περίοδο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :