Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πωλούν την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και στην συνέχεια θα εκμισθώσουν το κτίριο!



Αστυνομική Διεύθυνση
Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας), υπουργείο Εσωτερικών Κεντρικό Κτίριο,  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, υπουργείο Δικαιοσύνης, υπουργείο Υγείας, υπουργείο Παιδείας,  Γενικό Χημείο του Κράτους, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων,  ΕΛΑΣ Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (EΛΣΤΑΤ), Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, Αρχηγείο Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Τμήμα Αλλοδαπών Aττικής, Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ΔΟΥ Ξάνθης (A&B) και το Χημείο Ξάνθης,  A΄ ΔΟΥ Αθηνών,  IZ΄ ΔΟΥ Αθηνών,  B΄ ΔΟΥ Κορίνθου,  B΄ ΔΟΥ Χαλκίδας, ΔΟΥ Σταυρούπολης,  ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης, ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων, ΔΟΥ Παλλήνης,  IΘ΄ ΔΟΥ Αθηνών,  ΔΟΥ Γλυφάδας,  ΔΟΥ Χολαργού και ΔΟΥ Κηφισιάς.

Αυτά είναι τα 28 δημόσια κτίρια για τα οποία το ΤΑΙΠΕΔ  απηύθυνε σήμερα σχετική πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, για πώληση και επαναμίσθωση.

Οι επενδυτές που θα επιλεγούν, θα αγοράσουν τα ακίνητα από το ΤΑΙΠΕΔ και θα συνάψουν με το ελληνικό δημόσιο μακροχρόνιες μισθώσεις.

Το Δημόσιο θα έχει δικαίωμα προαίρεσης αγοράς των ακινήτων στη λήξη της μίσθωσης.

Όσον αφορά στη διαδικασία, κατά την πρώτη φάση, τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως έως τις 19 Απριλίου και να αποδείξουν ότι πληρούν τα κριτήρια που περιγράφονται λεπτομερώς στην πρόσκληση για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στη δεύτερη φάση οι προεπιλεγέντες επενδυτές θα υπογράψουν μία συμφωνία εμπιστευτικότητας και θα παραλάβουν την πρόσκληση υποβολής προσφορών, η οποία θα περιλαμβάνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την διαδικασία της φάσης , τα κριτήρια επιλογής των επιλεγέντων επενδυτών και την δομή της συναλλαγής.

Στους προεπιλεγέντες επενδυτές θα παρασχεθούν, επίσης, λεπτομερείς πληροφορίες για τα ακίνητα καθώς και η δυνατότητα να διεξαγάγουν τον απαραίτητο έλεγχο. Στο τέλος της δεύτερης φάσης θα κληθούν να υποβάλουν τις δεσμευτικές οικονομικές προσφορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :