Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ



Ο Πολιτιστικός Εθνικιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης "Ιωάννης Μεταξάς" είναι μια κίνηση Κεφαλονιτών και Κεφαλονιτισσών η οποία έχει σαν σκοπό την προβολή του νησιού μας προάγοντας την Ιστορία, τις προσωπικότητες, τα Ήθη και Έθιμα μας καθώς και να αναδείξει νέους ανθρώπους στο χώρο των Τεχνών, των Γραμμάτων και των Επιστημών.
Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών προγραμματίζονται σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για τις οποίες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από το ιστολόγιό μας. Σκοπός μας επίσης είναι να σταθούμε δίπλα στους συμπατριώτες μας, παράσχοντας όπου και με όποιο τρόπο κάθε δυνατή βοήθεια στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας.
Ο χώρος που δημιουργείται για την στέγαση του Συλλόγου μας θα λειτουργήσει ως χώρος ανοιχτός για κάθε Έλληνα που επιθυμεί να προσφέρει και να του προσφέρουν, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες. Είμαστε πάνω από όλα Έλληνες, είμαστε περήφανοι Κεφαλονίτες, θεωρούμε τον τόπο μας ξεχωριστό και υποχρέωσή μας είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στην Ιστορία της Πατρίδας μας.
Εθνικισμός για εμάς σημαίνει ταυτότητα Εθνική και όχι κομματική.


Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην Κεφαλονίτισσα - Ελληνίδα Μάνα διότι η μητρότητα για εμάς είναι Ιερό Καθήκον.
Θα σας αποσταλεί εντός των ημερών και το καταστατικό του Συλλόγου μας.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Για το Σύλλογο


Χουρμούζης Χριστόφορος

Δεν υπάρχουν σχόλια :