Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πάτρα: «Αντιεξουσιαστές» πιέζουν τον Πρύτανη για …μεταπτυχιακό σε σκηνίτες Ρομά!…



Τσιγγάνοι

Ρατσιστικό …σοκ υπέστη μια δράκα φοιτητών, «αντιεξουσιαστών» κατά δήλωσή τους, από την απόφαση των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Πατρών να απομακρυνθούν οι περίπου είκοσι σκηνίτες Ρομά, που κατοικοεδρεύουν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια(!) ανενόχλητοι, απολαμβάνοντας την απόλυτη ανομία, στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης!
Μάλιστα, εις ένδειξιν της …αντιρατσιστικής τους καθαρότητας και συνέπειας εισέβαλαν στην αίθουσα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η ομιλία για την επέτειο της Επανάστασης του ΄21, προπηλάκισαν τον πρύτανη Γ. Παναγιωτάκη και τους λοιπούς παρισταμένους, με  αποτέλεσμα να ματαιωθεί η εκδήλωση.
Λίγες ώρες αργότερα τινές εκ των «αντιεξουσιαστών» του …φραπέ και της φρικώδους, κατά τα λοιπά, συστημικής απάθειας καμάρωναν σα …«γύφτικα σκερπάνια», επειδή κατάφεραν να εκφοβίσουν τις πρυτανικές αρχές, ώστε να μην επιμείνουν στην απόφασή τους και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους σκηνίτες να ολοκληρώσουν το …μεταπτυχιακό τους στις κλοπές και τις ληστείες.
Ωστόσο, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τον Γ. Παναγιωτάκη, που μόνο για συντηρητικές αντιλήψεις και διαχειριστική διοίκηση δεν μπορεί να κατηγορηθεί, δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός Πρύτανης που έχει στείλει επίορκους πανεπιστημιακούς στον Εισαγγελέα, κηρύσσοντας από την πρώτη μέρα της θητείας του τον πόλεμο κατά της διαφθοράς και της ατιμωρησίας.
Και επί τη ευκαιρία. Γιατί, οι ευρισκόμενοι σε ιδεολογική, πολιτική και πολιτισμική τρικυμία νεαροί, διαφωνούν με τη μετακίνηση των τριών οικογενειών Ρομά, αν όχι στα σπίτια τους, αλλά λίγες δεκάδες μέτρα μακρύτερα, έξω από την Πανεπιστημιούπολη; Εάν έχουν κάποιο όφελος να το πουν ευθαρσώς.
Και κάτι …άσχετο. Παιδιά, πέστε αλεύρι; Η Τρόικα, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, η …Αθηνά σας γυρεύει!… Συγνώμη, αν έθιξα κάποιον. Που να ξέρω ότι, το όνομα του μπαμπά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Lagarde…

Υ.Γ. Κι ύστερα διαπορείτε, γιατί έχει εκφυλιστεί το (αλήστου μνήμης) φοιτητικό κίνημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :