Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ.Π.Μ. (ΓΟΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ) ΚΑΤΑ ΚΑΜΙΝΗ



5203567844
Όπως είναι γνωστό, τις επόμενες ημέρες (στις 14 Μαρτίου) ο… leader of SYRIZA θα μιλήσει στο ξακουστό London School of Economics, εκεί που όλοι οι καλοί πλουτοκράτες στέλνουν τα βλαστάρια τους για να μάθουν τα μυστικά της κερδοσκοπίας, εξ’ ου και ονομάζεται «Μέκκα του καπιταλισμού».
Πριν όμως από τον… leader, επισκέφθηκε τη «Μέκκα» ο λαθροδήμαρχος της Αθήνας, Γ. Καμίνης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έπεσε θύμα της… επαναστατικής προθέρμανσης της συνιστώσας Λονδίνου του ΣΥΡΙΖΑ «Γ.Π.Μ.» (γόνοι πλούσιων μπαμπάδων)!
Το… βορειοπροαστιακό λεχριταριό μπήκε στην αίθουσα, άνοιξε ένα πανό με το σύνθημα «η βίλα θα γίνει ο τάφος του Καμίνη» (όπου «βίλα» εννοείται η βίλα Αμαλία – κι αυτή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον «φασίστα, κουφάλα, τσιρακι της Χρυσής Αυγής» (!!!) και αποχώρησε. Λίγο αργότερα, οι Γ.Π.Μ. ανέβασαν στο διαδίκτυο βίντεο που είχαν επιμεληθεί οι ίδιοι από την «εισβολή» τους στο LSE. Σίγουρα, η μάμυ και ο ντάντυ, που εκείνη την ώρα συνηθίζουν να πίνουν το… σκοτς ον δη ροκ τους, θα τους είδαν και θα τους καμάρωσαν, ενθυμούμενοι τα νιάτα τους (στην ΚΝΕ, στο ΚΚΕ μ-λ, στην Κ.Ο. Μαχητής κ.τ.λ.), σίγουροι ότι τα… ατίθασα διαβολάκια τους (άχου το χρυσό μου…) θα ακολουθήσουν το δρόμο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :