Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;)



KAMMENOS-TSIPRAS43
Η ”τάφρος” ΣΥΡΙΖΑ τρώει το ”ανάχωμα” ΑΝΕΛ
Φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές δύο πολιτικούς (;) αρχηγούς(;)
Πώς θα μπλέξουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ;
Προβλέπεται πολύ γέλιο.
Οι ανεξάρτητοι Έλληνες του λεγομένου ‘’πατριωτικού χώρου ‘’θα συμπορευθούν με αυτούς που αναγνωρίζουν τα Σκόπια και μιλούν για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο; Οι προλετάριοι του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν σύντροφοι με τον μπουρζουά φίλο των εφοπλιστών και τους ‘’χουντοβασιλικούς’’ ;
Από πλευράς Καμμένου ο πανικός της εκλογικής πτώσης ,της εσωτερικής δυσαρέσκειας όπως φάνηκε και με την πρόσφατη ανταρσία των βουλευτών και στελεχών του, ο διακαής πόθος της καρέκλας όπως φάνηκε από το περίφημο non-paper του περασμένου Μαίου που τα έδινε όλα προκειμένου να εξασφαλίσει το χρυσό υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον οδηγούν σε μοιραίες πολιτικές κινήσεις  που όχι μόνο δεν  θα του προσδώσουν κύρος και ποσοστά αλλά θα τον εκμηδενίζουν από τον πολιτικό χάρτη.
Προβλέπεται στελέχη και ψηφοφόροι στους ΑΝΕΛ να φεύγουν τρέχοντας . Βέβαια το ΑΝΕΛ θα συνεχίσει να υπάρχει, έστω και στα χαρτιά, γιατί οι κρατικές επιδοτήσεις είναι μεγάλες και οι υποχρεώσεις και τα ανοίγματα του Πάνου όλον αυτόν τον καιρό εξίσου μεγάλα. ‘’Είναι πολλά τα λεφτά Άρη’’ που έλεγε και στην παλιά  ελληνική ταινία.
Η δημιουργία και αποστολή του κόμματος των ΑΝΕΛ ως ανάχωμα  στον Ελληνικό Εθνικισμό καλά κρατεί.
Η ‘’ανίερη’’ συμμαχία όχι μόνο θα πικράνει  αλλά και θα ξεσηκώσει το 4%-5% του λαού των καμένων Ελλήνων. Όσοι προεξοφλούν την ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού και ομιλούν για τον ‘’γάμο της χρονιάς’’ σύντομα θα απογοητευθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :