Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΩΤΗ: ΟΙ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



ASPIOTHS
Επιστολή στην «Εφημερίδα των Συντακτών» απέστειλαν οι «σύντροφοι» του αναρχοκομμουνιστή με τα καλασνίκοφ, Παναγιώτη Ασπιώτη (τον οποίο υπερασπίστηκε επίσης ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικώς). Γιατί άλλαξαν… στέκι και δεν προτίμησαν την… παραδοσιακή αγαπημένη των τρομοκρατών «Ελευθεροτυπία»; Προφανώς, η… μετακόμιση του «Ιού» (και προέδρου της ΕΣΗΕΑ) έπαιξε το ρόλο της, για να βρουν νέα… αγαπημένη. Στην επιστολή γράφουν τα γνωστά και συνηθισμένα από το παρελθόν παραμύθια, αφήνοντας να εννοηθεί πως… η Αντιτρομοκρατική έχωσε τα καλασνίκοφ και τις χειροβομβίδες στο αυτοκίνητο, για να εμπλέξει τον… «μεγάλο κοινωνικό αγωνιστή» κ.τ.λ., κ.τ.λ. Καμία πρωτοτυπία. Η ίδια υπερασπιστική γραμμή από καταβολής μεταπολίτευσης, ακόμα και για εκείνους που έσκαγαν βόμβες στα χέρια τους, του τύπου «το παιδί δεν ξέρει τίποτα για την τρομοκρατία, τον ενέπλεξαν» κ.τ.λ.
«Είμαστε μάρτυρες ενός νέου επεισοδίου τρομολαγνείας με κέντρο τον σύντροφο και φίλο μας Παναγιώτη Ασπιώτη. Με αφορμή ένα αυτοκίνητο σε κάποιο πάρκινγκ, στο οποίο διαδίδουν ότι περιείχε ύποπτες τσάντες, συντεταγμένα αντιτρομοκρατική και ΜΜΕ στρώνουν το χαλί της εξόντωσης του συντρόφου μας. Χωρίς την παρουσία μαρτύρων, εισέβαλαν τόσο στο σπίτι του, το οποίο είχε νοικιάσει με το ονοματεπώνυμό του και από το οποίο δεκάδες σύντροφοι και φίλοι έχουμε περάσει, καθώς και στο πατρικό του σπίτι, φεύγοντας με άδεια χέρια μαζί με τον συρφετό των τρομολάγνων δημοσιογράφων… Για να εξηγούμαστε: Στηρίζουμε μέχρι τέλους τον φίλο και σύντροφό μας απέναντι σε όσους απειλούν την πολιτική και σωματική του ακεραιότητα. Η όποια δημοσίευση φωτογραφιών του συντρόφου μας και η συνέχιση της στοχοποίησής του με οποιονδήποτε τρόπο θα θεωρηθεί επιθετική πράξη και ως τέτοια θα απαντηθεί. Είμαστε και θα παραμείνουμε ασπίδα στον σύντροφό μας και εμπόδιο στα σχέδια των διωκτικών μηχανισμών».
Βέβαια, οι «σύντροφοι» αποκαλύπτουν για πρώτη φορά επισήμως αυτό που ξέρουν όλοι, αλλά που για έναν περίεργο λόγο δεν έχει ανακοινώσει επισήμως η αστυνομία: το όνομα του «καταζητούμενου» (για την αστυνομία εξακολουθεί να είναι ακόμα «35χρονος»). Και βάζουμε εισαγωγικά στο «καταζητούμενος», γιατί για έναν επίσης περίεργο λόγο η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ούτε τη φωτογραφία του. Πως γίνεται να είναι κάποιος καταζητούμενος και η αστυνομία να κρύβει επιμελώς το όνομα και τη φωτογραφία του; Γιατί άραγε συμβαίνουν όλα αυτά τα «περίεργα». Μήπως ξέρουν οι «φίλοι και σύντροφοι» του Ασπιώτη να μας πουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια :