Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΘΡΑΣΟΣ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ «ΜΕΣΑ» ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!



KLEFTES
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά προχθές –επ’ ευκαιρία της «παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού», το ψευτο-κλεφτο- μιζο-ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση νόμου για την «Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» (δηλαδή δικαστικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, αφού άλλος τρόπος αντιμετώπισης της συνεχούς της ανόδου δεν υπάρχει). Ιδού και πως την περιγράφει:
«Ειδικότερα, η πρόταση νόμου περιλαμβάνει διατάξεις σχετικές με την ευθύνη νομικών προσώπων, όταν οι αξιόποινες πράξεις που τελούνται από φυσικά πρόσωπα μπορούν να αποδοθούν σε αυτά και τη διεύρυνση των επιβαρυντικών περιστάσεων, που ορίζονται στο άρθρο 79 παρ. 2 εδάφιο τρίτο ΠΚ όπως και το σχέδιο νόμου. Ωστόσο, η διάταξη αυτή εμπλουτίζεται και με άλλες ρυθμίσεις και ιδίως: Την αύξηση του πλαισίου ποινής, την απαγόρευση μετατροπής και αναστολής της ποινής, την υποχρεωτική επιβολή της παρεπόμενης ποινής της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, την θέσπιση κωλυμάτων διορισμού, την αυτεπάγγελτη δίωξη των εγκλημάτων…»
Επειδή όλα αυτά είναι γραμμένα σε νομικίστικη γλώσσα και ίσως πολλοί αναγνώστες να μην τα πολυκαταλαβαίνουν, το «ζουμί» της υπόθεσης είναι το εξής: οι κλέφτες, όχι μόνο θέλουν να γλιτώσουν τη φυλακή, αλλά και να κλείσουν «μέσα» τους εχθρούς του συστήματος της κλεπτοκρατίας τους! Τόσο θρασείς είναι!
Μάλιστα, επειδή τα «ρατσιστικά εγκλήματα» που καταγγέλλονται είναι απειροελάχιστα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να περάσει διάταξη με την οποία αυτοί οι λαθρομετανάστες που καταγγέλλουν «ρατσιστικές επιθέσεις» ως «θύματα», ή ως «μάρτυρες», να μπορούν να λαμβάνουν άδειες διαμονής. Έτσι, θα πολλαπλασιαστούν οι «καταγγελίες» και οι «μαρτυρίες» λαθρομεταναστών για δήθεν «ρατσιστικές επιθέσεις» που υπέστησαν, με στόχο τη νομιμοποίησή τους!
Και βέβαια, ευκαιρίας δοθείσης, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επανέφερε την πρότασή του για «απομόνωση της Χρυσής Αυγής από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου» (δηλ. απ’ όλα τ’ άλλα…), με την οποία καλεί τους βουλευτές και τις κοινοβουλευτικές ομάδες να αποφασίσουν ότι σε καμία διαδικασία νομοθετικής λειτουργίας δεν θα στοιχίζεται καμία «δημοκρατική» κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε μεμονωμένος βουλευτής, με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να ψηφίζουν πάντα το αντίθετο απ’ αυτό που ψηφίζει η Χρυσή Αυγή. Ας το κάνουν να γελάσουμε! Ας το κάνουν να ξευτιλιστούν ακόμα περισσότερο!

(ΥΓ): Κλέφτες, φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :