Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η αθλιότητα των Νέο-ΝΑΖΙ της αριστεράς στην Νεα σοβιετια..



Πανεπιστήμιο Αθηνών - Προπύλαια
¨Δεν φεύγουμε αν δεν φύγετε»...
Με το συνθημα αυτό μελη «φοιτητικών» οργανώσεων προσκείμενων στα έκνομα νεοναζιστικά κόμματα της αριστεράς,  σε μια συνηθισμένη επίδειξη φασιστοκομμουνιστικού τραμπουκισμού  διέκοψαν την συνεδρίαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αθηνών κρατώντας  ομήρους τα μέλη του κλεισμένους επι μία ώρα μέσα στην αίθουσα του κτιρίου που στεγάζει την λειτουργία των «ηλεκτρονικών» Δικτύων του πανεπιστημίου Αθηνών.http://www.tovima.gr/society/article/?aid=500890 

Τα μέλη του Ιδρύματος επρόκειτο να συνεδριάσουν και  να συνδεθούν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπερτσιμά, καθηγητή επιχειρησιακής έρευνας στο MIT και άλλους  συναδέλφους τους από τις ΗΠΑ που συμμετέχουν στη διοίκηση του.

Όμως οι «προμαχούντες»  την «ελευθερία  των φοιτητών», ξύλινοι στρατιώτες  της  σταλινικής και μη αριστεράς, θεωρούντες ότι, αυτοί και μόνον αυτοί κατέχουν  την απόλυτη γνώσι   του «πολιτικά ορθού» έκριναν ότι το συμβούλιο που εξελέγη  σε καθολική ψηφοφορία,  δεν είναι νόμιμο και δεν μπορεί να διοικεί το πανεπιστήμιο, αφού  εκείνοι οι  «ιεροί παναγνοι «καλοθρεμμενοι αγωνιστές της οκνηρίας και της αναρχίας , δεν συμφωνούν

Ανάλογη συμπεριφορά, εξ ίσου «κόσμια, δημοκρατική και πολιτισμένη» επεφύλαξαν άλλοι  νεοναζιστές της κομμουνιστικής αγιογραφίας εν Καβαλλα..

Φωνάζοντας συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου , στην οποία θα συμμετείχε και ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου «Ωκεανίς»   έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα

Ήταν άλλη μια  χαρακτηριστική συμπεριφορά  φασιστό-κομμουνιστικής εκδήλώσεως, όπου απαγορεύεται ο διάλογος όταν εκφράζονται απόψεις  μη αποδεκτές-αρεστές,   στο ναζι—κομμουνιστικο πάνθεον.

Συμπέρασμα:
1. Μια χώρα όπου δεν εφαρμόζεται ο νόμος και ο κάθε κομουνιστο-ναζι -κατσαπλιας μπορεί να επιβαλλει με τα ανίκητα επιχειρήματα της βίας και του τραμπουκισμού την θέλησι του, δεν είναι Δημοκρατική . Δεν ειναι  ελεύθερη. Είναι μια χώρα υπόδουλη στην βία και την αναρχία. Κατ αυτό τον τροπο με αυτή την μέθοδο, ο φασιστο-κομμουνισμος  μας οδηγεί αναπότρεπτα  στην σύρραξι.
2. Την ευθύνη φέρουν οι κυβερνώντες  και η δικαστική εξουσία που εξαντλεί την αυστηρότητα της σε όσους δυστυχισμένους χρεωστούν στην εφορία κάθε είδους χαράτσια στουρναρο-τριτοκοσμο-σοσιαλιστικης εμπνεύσεως  αλλα κλείνουν καλά τα μάτια και βουλώνουν τα αυτιά τους, όταν πρόκειται για τα καλόπαιδα της σταλινο-ναζιστικής αριστεράς.

3.  Ενορχηστρωτές και συνυπεύθυνοι κολαούζοι, οι «ιστορικοί και εκπαιδευτικοί» των Μέσων  Καθοδηγήσεως Μαζών, οι μονοπωλητές και ιεροί  διανεμητές της «αλήθειας». Που   έχουν επιλεκτική «δημοκρατική» ευαισθησία  μόνο για την δράσι της ΧΑ, ακόμη και όταν είναι θετική παραβλέποντες  ότι η ΧΑ οφείλει την γένεσι   και την προσωρινή άνδρωσι της  ως αντίσωμα  στην σύφιλη της  κομμουνιστικής βίας, της ανομίας και την αναρχίας ελέω ανυπαρξίας κράτους.. Ούτε παρατήρησαν ποτέ οι «παντογνώστες»  των ΜΜΕ ότι το οικονομικό της πρόγραμμα  ουδέ νεώτερον προσφέρει, αφού  , οι ανακοινώσεις του ΚΚΕ για «Ανατροπή των σχεδίων των μονοπωλίων. Ο λαός ιδιοκτήτης του πλούτου του» σε τίποτα δεν διαφέρουν από τις  ανάλογες ανακοινώσεις της ΧΑ..
Εκεί όμως όπου η κολοβή μνήμη των Μέσων Καθοδηγήσεως πραγματικώς προκαλεί τον γέλωτα και των νεκρών είναι όταν, οι «φιλαλήθεις ιστορικοί και εκπαιδευτικοί» των ΜΜΕ ,δασκάλους και  μαθήματα μίσους βλέπουν στην ΧΑ όταν ασχολείται με αδιάψευστα ιστορικά θέματα, ενώ οι ίδιοι με ξεχωριστη «αντικειμενικότητα» λησμονούν να αποκαλύψουν και να σχολιάσουν  την κατάφωρη καθημερινή βία που ασκούν εμπράκτως οι ροπαλοφόροι ιεραπόστολοι της φασιστο-κομμουνιστικής αριστεράς.
 Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια :