Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ευρώπη υπό κατοχή!


λευκόαγορι
Ααρών Ντάγκμορ ετών 9. Άλλο ένα θύμα ενός ακήρυχτου πολέμου. Κανείς δεν θα ακούσει ποτέ,στα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως ή θα διαβάσει στις προοδευτικές φυλλάδες, για τον Λευκό άγγελο που έφυγε βάζοντας τέλος στη ζωή του λόγω των καθημερινών απειλών και της τρομοκρατίας που ασκούσε σε βάρος του συμμορία ασιατών μαθητών στο σχολείο του, στην περιοχή του Μπέρμινγχαμ στην Αγγλία.
Στο συγκεκριμένο σχολείο όπου το 75% των μαθητών προέρχονται από διάφορες μειονότητες, ο μικρός Ααρών στοχοποιήθηκε από τους ασιάτες μαθητές λόγω του λευκού χρώματος του δέρματος του! Απειλές με πλαστικό μαχαίρι και την υπόσχεση ότι την επόμενη φορά θα είναι αληθινό εξανάγκαζαν το λευκό αγόρι να κρύβεται στον παιδότοπο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού. ’’Οι λευκοί πρέπει να πεθάνουν’’ του φώναζαν οι σκουρόχρωμοι ρατσιστές συμμαθητές του. Η μητέρα του μικρού, απευθύνθηκε επανειλημμένα στο διευθυντή του σχολείου καταγγέλλοντας το γεγονός, όμως αυτός απάντησε ότι εκείνη διάλεξε το συγκεκριμένο σχολείο, αποδεχόμενος τις διακρίσεις σε βάρος των λευκών μαθητών και υποδαυλίζοντας αυτές στο πνεύμα της πολυφυλετικής κοινωνίας, υπακούοντας πιστά στις προσταγές της νέας τάξης πραγμάτων.
Την 11η Φεβρουαρίου 2013 η μητέρα του Ααρών βρήκε το αγγελούδι της κρεμασμένο στο δωμάτιο του. Την επομένη, ξεψύχησε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο. Καμία αντιρατσιστική οργάνωση δεν καταδίκασε το γεγονός, καμία αναφορά στα δελτία ειδήσεων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι ο αντιρατσισμός είναι ένας κωδικός για το αντιλευκός και ότι ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός στην Ευρώπη, είναι αυτός που ασκείται σε βάρος των Λευκών! Ο θάνατος του μικρού Βρετανού έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα όνομα στον κατάλογο των αμέτρητων Ευρωπαίων θυμάτων από ασιάτες και νέγρους οι οποίοι καθοδηγούνται από τους εμπόρους των εθνών, με απώτερο σκοπό τη φυλετική επιμειξία και τον τελικό αφανισμό της Λευκής φυλής.
Ας ανάψει η θυσία του μικρού Ααρών τη σπίθα της αντίστασης στις καρδιές όλων των Ευρωπαίων και ας είναι τα λόγια του Ντέιβιντ Λέιν η πιο Ιερή πολεμική κραυγή στην ιστορία :
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!
aaron9

Δεν υπάρχουν σχόλια :