Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


SYRIZAAA
Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλλα Αμαλία- Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς (τους δύο τελευταίους τίτλους τους κρατάνε… μυστικούς, αλλά ισχύουν), ανέλαβε την ευθύνη για την άνανδρη πισώπλατη επίθεση (αποτυχημένων…) τραμπουκοειδών στον βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Σ. Μπούκουρα, τους στηρίζει απόλυτα και καλεί τον γνωστό θλιβερό περιφερόμενο αναρχο-αμερικανο-κομμουνιστικό θίασο-τσίρκο να… συμπαρασταθεί «στους δύο αντιφασίστες του Λουτρακίου» σήμερα στα δικαστήρια. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει ότι το όλο αίσχος ήταν προσχεδιασμένο από τους ίδιους, εφόσον στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το επεισόδιο αναφέρει πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής «έλαβε την απάντηση που του άρμοζε». Επίσης, τα προκλητικά συριζόρνεα ταυτίζουν τις θλιβερές υπάρξεις τους με το λαό (!!!) του Λουτρακίου και της Περαχώρας, μιλώντας για «συμπλοκή του βουλευτή και οπαδών της Χρυσής Αυγής με πολίτες κατά την κατάθεση στεφάνων».
Αυτό, λοιπόν, είναι το κόμμα του… συνταγματικού τόξου, που οργανώνει πισώπλατες τραμπούκικες επιθέσεις θρασύδειλων κατά εθνικιστών. Αντωνάκη πανικόβλητε, να τους χαίρεσαι στο… συνταγματικό σου τόξο!
(ΥΓ): Μωρή λινάτσες δημοσιοκάφροι και λοιποί ανησυχούντες για τη… βία, οι πισώπλατες επιθέσεις οργανωμένων παρακρατικών συμμοριών, δεν είναι βία;

Δεν υπάρχουν σχόλια :