Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ...! "ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ"...!!!




Σήμερα και περί ώρα 04:00, τα γραφεία της Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας, δέχθηκαν επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό από ‘αγνώστους’, ο οποίος προξένησε ζημίες στην είσοδο.

Είναι απορίας άξιο και πρωτόγνωρο συνάμα, να δέχεται επίθεση ένας Σύλλογος, ο οποίος έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του και κατ’ επανάληψη δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόσκειται προς ΚΑΝΕΝΑ Πολιτικό Κόμμα.

Μήπως τελικά, το διεφθαρμένο ‘σύστημα εξουσίας’, μέρος του οποίου είναι και οι γνωστοί σ’ εμάς επίδοξοι εμπρηστές, φοβάται πλέον και τους Ελληνικά συμπεριφερόμενους Συλλόγους;
Μήπως φοβάται πλέον και τους Ελληνικά σκεπτόμενους Πολίτες;

Μήπως φοβάται και τη Σκιά του, αφού και αυτή πέφτει επάνω σε Ελληνικό έδαφος;

Τέλος, θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους άπλυτους, μηδενιστές, ανθέλληνες. και βοηθούς του συστήματος, περιηγητές της Ανατ.Μακεδ. και Θράκης, ότι αφ’ ενός είναι ΓΝΩΣΤΟΙ σ’ εμάς, αφ’ ετέρου καλά θα κάνουν να προσέχουν, διότι στα πλαίσια, της μέσω των πολεμικών τεχνών, νόμιμης αυτοάμυνας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα για τη σωματική τους ακεραιότητα και εν γένει την κλινική κατάσταση που θα παρουσιάζουν μετά από κάποια νέα προσπάθεια κατά των γραφείων μας, ή των μελών μας.

Για το Δ.Σ. της
Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

Άγγελος Βουλόδημος
Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια :