Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΒΟΡΙΔΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ!



522070223
Άρχισαν τα όργανα για τους αναίσθητους κατοχικούς κυβερνήτες της πατρίδας μας, που έχουν οδηγήσει στην πείνα και στη δυστυχία το λαό μας, εκτελώντας πιστά τις προσταγές των ξένων προστατών τους!
Χθες το βράδυ, στην πόλη της Καβάλας, αγανακτισμένοι εργαζόμενοι της KAVALA OIL, μεγάλοι άνθρωποι και οικογενειάρχες, καθοδηγούμενοι από την απελπισία τους και μόνο, σε μια έκρηξη πηγαίας λαϊκής αγανάκτησης, μπούκαραν σε αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά!
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο όπου θα γινόταν η συνέντευξη φωνάζοντας συνθήματα και ζήτησαν από τον πολλά-βαρύ εκπρόσωπο της κατοχικής συγκυβέρνησης του Αντωνάκη να τους δεχθεί για να του εκθέσουν τα αιτήματά τους. Εκείνος αρνήθηκε και τότε οι εξαγριωμένοι βιοπαλαιστές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν μέσα στην αίθουσα. Επικράτησε πανδαιμόνιο, ο μνημονιολάγνος Βορίδης φυγαδεύτηκε άρον-άρον και η συνέντευξη τύπου όπως και η προγραμματισμένη για αργότερα ομιλία προς τους αμετανόητους υποστηριχτές της κατοχής της χώρας και της εξαθλίωσης του λαού της, ματαιώθηκε.
Συμπέρασμα: Δύσκολες ημέρες περιμένουν τους υπευθύνους της δυστυχίας μας. Γι’ αυτό, καλύτερα «να πάρουν το Μνημόνιο και να φύγουν από δω», όπως τους φώναζαν οι άνθρωποι του μόχθου στην Καβάλα. Όσο γρηγορότερα το κάνουν, τόσο το καλύτερο και γι’ αυτούς και για το λαό και την πατρίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεθόδευση του ξεπουλήματος της Kavala Oil και ο προπηλακισμός του Βορίδη από τους εργαζόμενους της εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια :