Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ



100100
Μια ακόμη φρικτή δολοφονία ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης Ελληνίδας, η δεύτερη στην ίδια περιοχή μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, αποκαλύφθηκε χθες στον Μώλο Φθιώτιδας. Θύμα, μια 78χρονη γυναίκα που βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη με ένα σεντόνι στο κρεβάτι του σπιτιού της. Η δολοφονηθείσα ζούσε μόνη της, καθώς είχε πεθάνει ο άντρας της και δεν είχε παιδιά. Κάθε πρωί την συναντούσε ένας γείτονας της, που περνούσε από το σπίτι της. Χθες το πρωί δεν την είδε, πίστεψε πως κοιμόταν, και της άφησε μέσα στην αυλή 4 πορτοκάλια. Το μεσημέρι ξαναπέρασε και βλέποντας τα πορτοκάλια εκεί που τα άφησε και τη γερόντισσα να μη δίνει σημεία ζωής, ειδοποίησε την αστυνομία. Μόλις μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Προφανώς, η δολοφονία είχε σαν κίνητρο τη ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν άνω-κάτω. Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο και μπήκαν μέσα. Η αστυνομία αναζητά κάποιους «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από την Αλβανία, τους οποίους τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποιούσε η άτυχη ηλικιωμένη σε αγροτικές εργασίες, αλλά τα «πουλάκια» είχαν κάνει φτερά! Το σκέπασμα του θύματος με σεντόνι, παραπέμπει ευθέως σε Αλβανούς, οι οποίοι πάντα μετά από φόνο σκεπάζουν τα θύματά τους γιατί θεωρούν μεγάλη γρουσουζιά να δουν το πρόσωπο του/της δολοφονημένου/δολοφονηθείσας.
Να θυμίσουμε, πως στις 24 Φεβρουαρίου, και πάλι στην Φθιώτιδα, μια 75χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα βασανίστηκε, ληστεύθηκε και αφέθηκε από τους φονιάδες να πεθάνει από πείνα και δίψα, δεμένη χειροπόδαρα!
Ως πότε οι ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι Έλληνες και Ελληνίδες, που μπορεί να είναι γονείς μας ή παππούδες και γιαγιάδες μας, θα δολοφονούνται από τους «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο; Ως πότε θα τους ανεχόμαστε; Κι ως πότε θα ανεχόμαστε τους πολιτικούς προστάτες των ληστών και δολοφόνων του ελληνικού λαού; Όλοι στη Χρυσή Αυγή, να διώξουμε επιτέλους από τη χώρα μας τους ληστές-δολοφόνους και τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :