Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ





Μπορεί ο Αντωνάκης (ο πανικόβλητος…) να ήταν παρών στην εβραϊκή συναγωγή της Θεσσαλονίκης και να… έκλεψε την παράσταση, αλλά υπήρξαν και δύο άλλοι «ηγέτες» που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αυτοπροσώπως κι έστειλαν μηνύματα, τα οποία διαβάστηκαν στην εκδήλωση.

Πρόκειται για τον ηγέτη του ισραηλινού τρομοκράτους, Βενιαμίν Νετανιάχου και τον… leader of SYRIZA Αλέκο Τσίπρα (ο οποίος βρίσκεται στο London). Και τα δύο μηνύματα «συμπυκνώνονται στη φράση: ποτέ ξανά ολοκαύτωμα, ποτέ ξανά γενοκτονία» (προφανώς τα… μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν!). Από κει και πέρα, ο χασάπης του Παλαιστινιακού λαού μήνυσε πως «πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο πριν είναι αργά» (εννοώντας προφανέστατα τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής), ενώ ο… leader of SYRIZA ζήτησε «να ξηλωθούν από δρόμους της Θεσσαλονίκης ονόματα ανθρώπων που συνεργάστηκαν με τους ναζί, να μην επιτρέψουμε άλλη γενοκτονία και να μην εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού».

Τέλος, στη συναγωγή παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές Κουράκης και Αμανατίδης.

Να υπενθυμίσουμε σε όσους τυχόν τους διαφεύγει, πως ο… αειθαλής Κουράκης είχε μπερδευτεί με το περιβόητο «καράβι για τη Γάζα» και πως το καλοκαίρι επέκρινε με άρθρο του τον Τσίπρα, γιατί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα. Τώρα φαίνεται πως του τελείωσαν οι… ευαισθησίες για τους Παλαιστινίους και προσαρμόστηκε πλήρως στο πνεύμα της απόλυτης υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ στον αμερικανοσιωνισμό. 
Άλλωστε, σιγά την… απόσταση, από το «καράβι για τη Γάζα» μέχρι την εβραϊκή συναγωγή, ένα… τσιγάρο δρόμος είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :