Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Α.Δ. ΑΧΑΪΑΣ – ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΑ ΜΜΕ!


ANARXIKOI24
Μας πρήζουν καθημερινά τα ΜΜΕ, μιλώντας για «φασιστική βία» και «ρατσιστικές επιθέσεις», αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο βλέπουμε. Αντίθετα, η πολιτική βία στην Ελλάδα ήταν και είναι πάντα κόκκινη!
Η συμμορίτικη-τρομοκρατική επίθεση που θα σας περιγράψουμε, συνέβη γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αφήσαμε επίτηδες να περάσει μια ολόκληρη μέρα από το γεγονός, για να δούμε την προβολή που θα είχε από τα ΜΜΕ και τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε. Ε, λοιπόν, καμία προβολή και καμία αντίδραση δεν υπήρξε, από κανέναν!
Και ιδού γιατί:
Συμμορία λησταλητών αναρχοκομμουνιστών, λοιπόν, κρατώντας σίδερα, ρόπαλα και πέτρες, πραγματοποίησε επιδρομή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην πόλη της Πάτρας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας χειρός, ήταν οι αστυνομικοί που εκείνη την ώρα είχαν βάρδια, και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στη σκοπιά η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Υψηλάντου. Στη συνέχεια, οι συμμορίτες έσπευσαν να εξαφανιστούν και προφανώς κατέφυγαν στα γνωστά σε όλους «στέκια» (γιάφκες) που διατηρούν πανελεύθερα μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου των Πατρών και που –ελέω πολιτικάντηδων- αποτελούν «άβατο» για την Αστυνομία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :