Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ



tsipras-pappas-skourletis
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται να πει όχι στην πρόταση Καμμένου να συνυπογράψει η αξιωματική αντιπολίτευση την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την οποία υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση εκτιμώντας ότι μία τέτοια πρόταση θα επανασυσπειρώσει το κυβερνητικό στρατόπεδο.
Η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου θα γίνει τελικά αύριο στη μία το μεσημέρι.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και σύμφωνα με πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα είναι εφ όλης της ύλης.
Βασικό αντικείμενο της συνάντησης πάντως, θα είναι η πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες και απαιτεί 50 υπογραφές για να συζητηθεί στη Βουλή.
Ο κ.Τσίπρας αποδεικνύει ότι θέλει να γίνει ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου. Παραμύθι με το κιλό και αέναη πάλη με τις συνιστώσες του που παλεύει να δαμάσει.
Καλό θα ήταν ο Πάνος Καμμένος να δοκίμαζε μια δεύτερη προσπάθεια με τον Νότη Μαριά για να προσεγγίσει τον Τσίπρα. Ποιος ξέρει. Μπορεί να είναι πιο τυχερός μιας και ο γιος του Μαριά λέγεται ότι είναι βασικό μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Έτσι κύριε Μαριά; Παλιέ και σκληρέ Πασόκε;
Γεμίσαμε πατριώτες και δεν ξέρουμε πια τι να τους κάνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια :