Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ




Νέο κατακτητή φρόντισαν οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες μας να φέρουν στην Κύπρο με τις αδέξιες πολιτικές τους, την εγκληματική αδιαφορία τους στα οικονομικά μας θέματα και τα χιλιάδες σκάνδαλα που διέπουν την διεφθαρμένη πολιτική σκηνή αυτού του τόπου.


Δυστυχώς όση γη απέμεινε ελεύθερη μετά το 1974, κατάφεραν εν μέσω μιας νυκτίς να την υποδουλώσουν και αυτήν, μετά από τις «δήθεν» σκληρές διαπραγματεύσεις. Μαζί όμως με την γη μας, ξεπουλάνε και το μέλλον του λαού μας αλλά και των γενεών που έρχονται.

Καλούμε έστω και την υστάτη τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη του στην κομματοκρατία των πλουτοκρατών, να αφήσει την κρεβατομουρμούρα και να ενταχθεί στις γραμμές της αντίστασης, μέσω του μοναδικού «καθαρού» πολιτικού μηχανισμού, αυτού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Τα σκληρά μέτρα δεν κάνουν διακρίσεις, γι' αυτό όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να αντιδράσουμε για να επιφέρουμε μια Εθνική πολιτική που θα δρα με βάση το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού.

Όλοι μαζί στον αγώνα για να απαιτήσουμε την πολιτική κάθαρση και να οδηγηθούν επιτέλους οι κλέφτες φυλακή, όλοι αυτοί που διασπάθισαν το χρήμα από το δημόσιο και τις τράπεζες. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο κόσμος να κληθεί και πάλι να πληρώσει για τα λάθη άλλων.

Διακυβεύεται το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας, γι αυτό ας μη μείνουμε άλλο απαθείς. Ας φωνάξουμε όλοι μαζί, πως τούτη η γη δεν είναι για πούλημα.

ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ
ΟΧΙ στο μνημόνιο
ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας
ΟΧΙ στην υποδούλωση του λαού μας
ΟΧΙ στον νέο κατακτητή

Κλείνοντας θα δανειστούμε τα λόγια από το Θούριο του Ρήγα Φεραίου, λόγω και της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, που είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρα και αποτελούν την καλύτερη απάντηση στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εδώ εντολοδόχους τους:
"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωής,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιάς και φυλακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια :