Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ: Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ



ARVANITHS
Πόλεμος μεταξύ συντρόφων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας! Και πιο συγκεκριμένα, μεταξύ του «παλιού» συντρόφου Μπόμπολα (του ΕΠΟΝίτη που έγινε… βαρόνος) και του «νέου» συντρόφου Κώστα Αρβανίτη, πρώην πλέον δημοσιογράφου της «Πρωινής Ενημέρωσης» της κρατικής ΝΕΤ και νυν διευθυντή του… ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ (Ρ/Σ Κόκκινο) και μελλοντικού βουλευτή του συνονθυλεύματος, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρακαλώ (όπως λένε οι… κακές γλώσσες).
Ο «παλιός» (που ως γνωστόν είναι… αλλιώς), καταγγέλλει τον «νέο», όχι ως… ωραίο, αλλά ως συστηματικό φοροφυγά, που το όνομά του φιγουράρει σε σχετική λίστα! Μάλιστα, η εφημερίδα του Μπόμπολα δεν έγραφε το όνομα του Αρβανίτη, αλλά τον «φωτογράφιζε», και ο ίδιος είδε μύγες και… μυγιάστηκε, ζητώντας «προστασία» από την ΕΣΗΕΑ (του αριστεριστή Τρίμμη). Ιδού το σχετικό δημοσίευμα του «Έθνους»:
Για τη λίστα Νικολούδη και τους ”ανησυχούντες”.
«Το Έθνος δημοσίευσε στο προχθεσινό φύλλο του αναλυτικές πληροφορίες για ονόματα «υπεράνω πάσης υποψίας» που περιλαμβάνονται στη λεγόμενη «λίστα Νικολούδη». Πρόκειται για πρόσωπα με προβληματικές δηλώσεις Πόθεν Έσχες, τα οποία αφού εντόπισε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες έστειλε τους σχετικούς φακέλους στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για περαιτέρω έρευνα.
Ένας εξ αυτών αναγνώρισε τον εαυτό του στη λίστα και τοποθετήθηκε οικειοθελώς στο κάδρο. Πρόκειται για δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης (πρώην, νυν, δεν γνωρίζουμε). Αντί, λοιπόν, να απαντήσει γιατί βρίσκεται στη λίστα Νικολούδη, ποιά προβλήματα στο Πόθεν Έσχες του εντόπισε η Αρχή και άλλα πολλά, εξαπέλυσε μύδρους κατά του «συνήθους υπόπτου», της «διαπλοκής» και κάλεσε το λαό «του» και το «Σωματείο» του να σταθούν δίπλα του.
Επειδή αν καλά καταλαβαίνουμε και ο λαός και η Αριστερά και τα συνδικαλιστικά σωματεία μάχονται τη φοροδιαφυγή, ελπίζουμε το «αγωνιστικό κάλεσμα» να συνιστά εκδήλωση γραφικότητας. Αυτά προς το παρόν…».
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αριστερά πλασμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :