Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ερντογάν: “Οι τουρκάλες να γεννούν τρία παιδιά” - Εδώ οι προδότες εκτελούν τη μητρότητα!


Η Ελλάδα μαστίζεται από ένα οξύ δημογραφικό πρόβλημα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μόνο την τελευταία δεκαετία έχει συντελεστεί μια μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων κατά ένα εκατομμύριο, ένας αριθμός που θα ταίριαζε σε χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο. Όλα αυτά όχι μόνο ως συνέπεια του μνημονίου, της λιτότητας, του γεγονότος ότι τα παιδιά γίνονται τεκμήριο και ότι η μητρότητα στην ουσία διώκεται, αλλά και μιας ολόκληρης νοοτροπίας που έχει ως αφετηρία της τον απάνθρωπο υλισμό του καταναλωτισμού, αλλά και την κραταιά ιδεολογία που προστάζει την απεμπόληση των πατροπαράδοτων αξιών της οικογένειας, της εστίας και της Πατρίδας. Η Ελλάδα, μάλιστα, καταλαμβάνει μια θλιβερή πρωτιά στις εκτρώσεις, αφού στην χώρα μας γίνονται 200.000 ετησίως. Αυτό μας κατατάσσει πρώτους στην Ευρώπη και τρίτους στον κόσμο!
Βγήκε, λοιπόν, ο Ερντογάν με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας στις 8 Μαρτίου και μίλησε στην πόλη Σίιρτ και είπε πράγματα που στην Ελλάδα θα στιγματίζονταν από τα ΜΜΕ. Είπε ότι οι τουρκάλες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά. Ας φανταστούμε για λίγο αυτές οι δηλώσεις να γίνονταν στην Ελλάδα από τον πρωθυπουργό. Θα έβγαιναν όλα τα ΜΜΕ να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους και θα μίλαγαν για «σκοταδισμό» και «φασισμό». Οι φεμινιστικές οργανώσεις θα άρχιζαν να εμφανίζονται ολημερίς στα κανάλια, μιλώντας για «φαλλοκρατία» και τα κόμματα (πλην του κυβερνώντος) θα έβγαζαν πύρινες ανακοινώσεις.
Στην Ελλάδα, βέβαια, τέτοιες δηλώσεις δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν, ας μην ετοιμάζονται τα κανάλια. Δεν αφορά τους πολιτικάντηδες ότι ο Ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται, ούτε ότι οι Ελληνικές πόλεις κατακλύζονται από αλλόφυλους λαθρομετανάστες που δολοφονούν και ληστεύουν τους Έλληνες. Δεν αφορά τους πολιτικάντηδες το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Έλληνες. Το μόνο που τους αφορά είναι η διαιώνιση της κυριαρχίας τους και η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.
Το σχέδιο τους είναι η φυσική εξόντωση των Ελλήνων και η αντικατάσταση τους με μια στρατιά αλλόφυλων που θα δουλεύουν στα κάτεργα των «εθνικών εργολάβων» και των αλλοδαπών ομοϊδεατών τους για «ένα κομμάτι ψωμί». Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ενώ στραγγίζουν φορολογικά τον Έλληνα διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση οθωμανικών μνημείων και ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, προς χάριν των εκατομμύρια παρανόμων που κατοικούν στην πρωτεύουσα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :