Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ



10932498236492
Πανηγυρίζουν τα διαπλεκόμενα κανάλια της τσόντας (μετά το μεταμεσονύκτιο…), της ρεμούλας (όλες τις ημέρες και ώρες του χρόνου…) και της δυστυχίας μας και μεταδίδουν ότι «κάτοικοι και φορείς της Τσαρίτσανης Λαρίσης έδιωξαν την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής» (από την εκδήλωση προς τιμήν των εκτελεσθέντων από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής).
Ποιοι ήταν οι «κάτοικοι και φορείς» της Τσαρίτσανης που «έδιωξαν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής»); Ιδού, η αποκάλυψη από τον διαδικτυακό βόθρο των σταλινικών υπολειμμάτων-απολιθωμάτων του Περισσού:
«Το πρωί της Κυριακής, ο λαός της Τσαριτσάνης όρθωσε το μπόι του απέναντι στην αποκρουστική ιδεολογία του φασισμού, τίμησε όπως αξίζει στο αίμα που χύθηκε, τη μνήμη των θυμάτων της σφαγής της Τσαριτσάνης το 1943 και όλων των ηρώων που πάλεψαν για τη λευτεριά, απάντησε αποφασιστικά στις προκλήσεις της «Χρυσής Αυγής», την απομόνωσε και την έδιωξε από την εκδήλωση τιμής και μνήμης.
Φέτος, 70 χρόνια μετά, η φασιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» πήγε να εκτελέσει για δεύτερη φορά τα ηρωικά θύματα της φασιστικής σφαγής. Εκπρόσωποί της είχαν το θράσος να εμφανιστούν στο χώρο της εκδήλωσης, έχοντας μάλιστα ως πρόθεση να προβούν σε κατάθεση στεφάνου. Μπροστά στην προσβολή αυτή, άμεση ήταν η αντίδραση του λαού της Τσαριτσάνης. Εργαζόμενοι και αγροτιά, γυναίκες, νέοι και φορείς απαίτησαν την άμεση απομάκρυνση τους».
Οι «κάτοικοι», λοιπόν, και οι «φορείς» ήταν μια θλιβερή 15μελής γκρούπα ορφανών του Στάλιν, με επικεφαλής έναν… κοτσιδάτο (που αν τον έβλεπε από πουθενά ο Στάλιν θα τον κούρευε… γουλί και θα τον έστελνε για καταναγκαστικά έργα στη Σιβηρία, για να αποχτήσει… προλεταριακή συνείδηση), πρόεδρο του «Μορφωτικού Συλλόγου» της περιοχής. Οι οποίοι, με ύφος χιλίων… καγκεμπιτών, απαίτησαν την απομάκρυνση της αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής. Ο υπόλοιπος κόσμος που παρευρισκόταν στο χώρο ούτε μιλούσε, ούτε επιδοκίμαζε, ούτε αποδοκίμαζε. Αυτή είναι η αλήθεια…
Αν νομίζουν οι ιδεολογικοί απόγονοι των βουλγαροκομιτατζήδων, αυτοί που έσφαζαν τον ελληνικό λαό με τα κονσερβοκούτια, ότι με τέτοιες σταλινικές-καγκεμπίτικες μεθόδους θα διασώσουν τα τρεμάμενα ποσοστά του καταρρέοντος κόμματός τους (και το άφθονο χρήμα που προκύπτει από την κρατική επιχορήγηση…), είναι μακριά νυχτωμένοι. Το μόνο που «καταφέρνουν» είναι να επισπεύδουν τον βέβαιο πολιτικό τους θάνατο! Άντε και καλά σαράντα!
(ΥΓ) 1: Φυσικά, τα ορφανά του Στάλιν δεν διανοήθηκαν να δημιουργήσουν ανάλογο επεισόδιο εις βάρος των εκπροσώπων των κομμάτων της δυστυχίας μας. Αλλοίμονο, χέρι που σε (καλο)ταΐζει δεν το δαγκώνεις!
(ΥΓ) 2: Η απειλή βίας από τα ξεφωνημένα σταλιναριά («φύγετε με το καλό γιατί θα φύγετε με το ζόρι» κ.α.), δεν πιάνεται ως βία «κύριοι» μνημονιακοί ασπάλακες της συγκυβέρνησης και των ΜΜΕ;
(ΥΓ) 3: Ο δήμαρχος Ελασσόνας, ο οποίος έστειλε επίσημη πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για να παρευρεθεί στην εκδήλωση και μετά έντρομος του ζητούσε από μικροφώνου να αποχωρήσει, ας έχει υπόψη του ότι όσες αναβολές κι αν πάρουν οι δημοτικές εκλογές, κάποτε θα γίνουν. Και τότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :