Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε αναρχοαριστερό «αντιρρησία συνείδησης»!!!



«Μάθε παιδί μου αρνησιπατρία και φιλοτομαρισμό»...
 Στρατοδίκες που αύριο θα διαμαρτύρονται για τους μισθούς τους, όπως και οι υπόλοιποι στρατιωτικοί καριέρας (που δεν έκαναν ποτέ πορεία για τα Ίμια φυσικά), «έκλεισαν το μάτι» στον ΣΥΡΙΖΑ-Η μισή Κουμουνδούρου ήταν εκεί και μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης του «αντιρρησία», βεβαίως-βεβαίως, ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε χθες από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο αντιρρησίας συνείδησης Νίκος Καρανίκας. Ο τελευταίος συνελήφθη για ανυποταξία στις 20 Φεβρουαρίου. Φυσικά, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε λυτούς και δεμένους για να τον σώσει και να δώσει το μήνυμα της αρνησιπατρίας στην κοινωνία. Στη δίκη ήταν παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Θεσσαλονίκης Τάσος Κουράκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Γιάννα Γαϊτάνη, αλλά και ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές απόψεις του πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Λείπει ο Μάης; Φυσικά όχι.

Από την άλλη, οι στρατοδίκες, προτίμησαν να «αθωώσουν» τον αντιρρησία συνείδησης, δίνοντας λάθος μήνυμα στην κοινωνία και δη στους νέους. Το μήνυμα, ότι αν δεν θέλουν να στρατευτούν ή να υπηρετήσουν την πατρίδα, «δεν τρέχει τίποτα». Την ώρα που τα παιδιά του ελληνικού λαού είναι στον Έβρο ακοίμητοι φρουροί της πατρίδας, κάποιοι ένστολοι δικαστές «καθαρίζουν» για τα παιδιά του εθνομηδενισμού και της αρνησιπατρίας. Όχι, δεν θα τους δώσουμε συγχαρητήρια, αλλά μόνο την περιφρόνησή μας. Και θα τους πούμε ότι όσοι υπηρετήσαμε, ακόμα και αν κάποιοι «καθαρίζουν» για τους ριψάσπιδες, αδικώντας το εθνικό & κοινωνικό σύνολο, δεν αισθανόμαστε κορόιδα, αλλά προνομιούχοι και περήφανοι, πολύ περήφανοι.

Ω καιροί ω ήθη, λοιπόν. Πολλά έχουν πια αλλάξει προς το χειρότερο. Η δίκη-ντροπή των επίλεκτων στελεχών της ΜΥΚ, με («αποδεκτή», δυστυχώς, από τους στρατοδίκες) πολιτική αγωγή... Σκοπιανούς & Αλβανούς υπηκόους (ο ένας μάλιστα κάτοικος... εξωτερικού!) αλλά και «επίλεκτα» στελέχη της αντεθνικής κομπανίας, ήταν ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις & Σώματα Ασφαλείας καθώς θέλουν τη χώρα ευάλωτη. Και ότι κάποιοι ένστολοι συνεργάζονται με το σύστημα σε αυτή την κατεύθυνση. Άντε λοιπόν, εμπρός και για καταδίκες πατριωτών, όπως οι δύο εκ των στελεχών της ΜΥΚ κύριοι στρατοδίκες. Άλλωστε, σε αυτή τη χώρα, ο πατριωτισμός πληρώνεται πολύ ακριβά. Εδώ ολόκληρο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη κλείσανε στη φυλακή, στην «αθώωση» ενός λουφαδόρου θα κολλάγανε; Κρίμα πάντως, πολύ κρίμα.
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :