Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ (ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ



KKE2
Τα μοσχαναθρεμμένα ορφανά του χασάπη των λαών Στάλιν, ανέλαβαν την ευθύνη για τις ασχήμιες (με χυδαία συνθήματα, βγαλμένα απευθείας από τον σταλινικό απόπατο, ακόμα και την ώρα που γινόταν ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου) στην Κοζάνη και τη βίαιη απόπειρα παρεμπόδισης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι. Ιδού η εμετική ανακοίνωση των ψευτοτσαμπουκάδων του δήθεν κόμματος της εργατιάς, που στις καπιταλιστικές επιχειρήσεις του πετάει δίχως οίκτο τους εργάτες στο δρόμο:
Κοζάνη: Αστυνομική επίθεση στους κομμουνιστές που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάθεση στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή
«Την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας δέχθηκαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κοζάνη όταν διαμαρτυρήθηκαν για την κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μάρτη στην κεντρική πλατεία της πόλης. Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν χτυπώντας τους κομμουνιστές και ουσιαστικά υποβοήθησαν τους φασίστες να καταθέσουν στεφάνι στην εκδήλωση. Προσήχθη ένα μέλος της ΚΝΕ ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Σημειώνεται ότι η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ αρνήθηκε να καταθέσει στεφάνι από την στιγμή που θα κατέθεταν οι πολιτικοί απόγονοι των χιτλερικών και των ντόπιων συνεργατών τους, που σκότωναν και πρόδιδαν το λαό και τους αγωνιστές..».
(ΥΓ) 1: Η «ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ» είναι η μετωπική κουκουέδικη οργάνωση εκείνων που πολέμησαν το 1946-1949 για μια «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη», και που απομυζούν εδώ και πολλά χρόνια τον ελληνικό λαό παίρνοντας συντάξεις «εθνικής αντίστασης», από το αστικό κράτος των υπευθύνων της δυστυχίας μας.
(ΥΓ) 2: Σε βίντεο που έχουν αναρτήσει οι νοσταλγοί των Γκούλαγκ στη βοθρο-ιστοσελίδα τους, εικονίζεται ο καθοδηγητής τους να ρωτάει τους αστυνομικούς που τον εμποδίζουν να τραμπουκίσει «ποιους φυλάτε;», «εσείς δεν πληρώνεται χαράτσι;» και τέτοια. Οι αστυνομικοί βέβαια δε μπορούσαν να του απαντήσουν, και στη θέση τους θα απαντήσουμε εμείς: «το χαράτσι και τους υπόλοιπους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου δεν τους ψήφισε η Χρυσή Αυγή, αλλά τα κόμματα της συγκυβέρνησης με τα οποία οι κουκουέδες συνεργάζονται στο… συνταγματικό τόξο. Επίσης, την ημέρα που ψηφιζόταν στη βουλή το Μνημόνιο (άρα και το χαράτσι), δεν ήταν φυσικά οι χρυσαυγίτες, αλλά οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ που φυλάγανε τη βουλή από τη λαϊκή οργή. Έτσι σύντροφοι;
(ΥΓ) 3: Αντωνάκη Σαμαρά, να χαίρεσαι τους συνοδοιπόρους σου στο… συνταγματικό τόξο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :