Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ



BELOPOULOS
Δεν είναι μόνο οι ακροαριστεροί (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), ούτε οι… κλεφτο-αριστεροί (ΠΑΣΟΚ) που… θίχτηκαν με το… αποκαλυπτικό βίντεο (της πλάκας…) που παρουσίασε το βρετανικό κανάλι, είναι και «δεξιοί». Ή μάλλον, οι… αδέξιοι.
Έτσι, ο ξεχασμένος πρώην βουλευτής του ΛάΟΣ (ο οποίος προεκλογικά την έκανε για ΝΔ μεριά, αλλά έμεινε… μπουκάλα) Κυριάκος Βελόπουλος, επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή μέσω twitter, στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Τέτοιες μακακίες λένε κάποιοι στην Χρυσή Αυγή σαν τον Πλωμαρίτη και μετά λένε ότι τους συκοφαντούν! ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ;».
Ένας άλλος «πρώην» του Καρατζαφέρη, ο γνωστός μόνιμος θαμώνας και φωνακλάς των τηλεοπτικών παραθύρων, Άδωνις (χαϊδευτικά «μπουμπούκος»), σ’ ένα νέο τηλεοπτικό του σώου, για το ίδιο θέμα, είπε τα εξής: «Είναι βλαξ, που υποδύεται τον πατριώτη που προδίδει τη χώρα του γιατί την εκθέτει στο εξωτερικό».
Ώστε «εκθέτει την Ελλάδα στο εξωτερικό» ο Πλωμαρίτης; Και δεν την εκθέτουν αυτοί που ψήφισαν το Μνημόνιο, που έφερε στη χώρα μας εικόνες κατοχής (με ανθρώπους που ψάχνουν κάτι να φάνε στα σκουπίδια, με δεκάδες απλωμένα χέρια για μια σακούλα λαχανικά κ.τ.λ.), που κάνουν το γύρο του κόσμου; Τελειώνοντας, μια (διόλου φιλική) συμβουλή προς τους υπευθύνους της δυστυχίας μας: καλύτερα, να… μασάτε παρά να μιλάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :