Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού διαφημίζεται το ψευδοκράτος!




Στην τουριστική έκθεση της Ουγγαρίας “UTAZAS” αλλά και σε έκθεση προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετέχει το ψευδοκράτος με δικό του περίπτερο, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα. 

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Sigmalive μεταδίδει πως σε σχετική ανακοίνωση του λεγόμενου υπουργείου τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού, αναφέρεται πως η έκθεση στην Ουγγαρία άρχισε χθες και θα διαρκέσει 4 ημέρες.
Στο μεταξύ, στην έκθεση Gulfood στο Ντουμπάι, τη μεγαλύτερη – όπως αναφέρεται – έκθεση προϊόντων, συμμετείχε το ψευδοκράτος. Εκεί μετέβησαν οι «υπουργοί» γεωργίας και φυσικών πόρων και οικονομίας και ενέργειας, όπου είχαν επαφές, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα.
Μετά το τέλος της έκθεσης, οι δύο ψευδοϋπουργοί μετέβησαν από το Ντουμπάι στο Αμπού Ντάμπι, όπου επισκέφθηκαν την «αντιπροσωπεία» του ψευδοκράτους και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής, Χασιμπέ Σιάχογλου, αλλά και τον Τούρκο Πρέσβη εκεί, Σιεφίκ Βουράλ Αλτάι.
Μεταδίδεται επίσης ότι οι συμμετέχοντες στην έκθεση στο Ντουμπάι έφυγαν ευχαριστημένοι και σε ανακοίνωση του τ/κ Βιομηχανικού Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι ήταν μια ευκαιρία για να διευρύνουν την παρουσία τους στην υφιστάμενη αγορά αλλά και οι παραγωγοί να έχουν πρόσβαση σε νέες αγορές. Ειδικότερα, προστίθεται, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το χαλούμι και ήταν μια ευκαιρία να παρουσιάσουν το προϊόν σε νέες αγορές.
Εμείς ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) περιμένουμε ακόμα την νέα κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών να ενεργοποιηθούν και να προβούν έστω και σε μια παράσταση διαμαρτυρίας προς τις πρεσβείες των χωρών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :