Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΚΝΕ – ΤΟΣΟ “ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!



kke-katixitiko
Σας το χουμε ξαναπεί. Αυτό το site φτιάχτηκε για να λέει αλήθειες και να μην εξυπηρετεί καμία παραταξιακή μορφή οργανωμένης πελατείας. Δεν θα μας δώσουν αυτοί ούτε να φάμε, ούτε να πληρώσουμε το ενοίκιο και ούτε να διορίσουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο. Πρακτικές που δεν μας ήταν ποτέ οικείες και αρεστές.
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν πρήξει οι καθεστωτικές ναυαρχίδες των ΜΜΕ των νταβατζήδων που έφτασαν -όπως διαβάσαμε- να κατηγορούνται ακόμα και για λογοκλοπή ότι η μισητή Χρυσή Αυγή μάζεψε παιδιά, τους κάνει κατηχητικό και τα εντρυφεί στην φασιστική κουλτούρα. Όλη η αλήθεια όμως έχει κοντά ποδάρια, όπως ξέρετε.
Φίλοι από το blog http://ygro-pyr.blogspot.gr/ μας έστειλαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Για ρίξτε μια ματιά.
“Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;
29 και 30 Δεκέμβρη 2012. Παιδομάζωμα κομμουνιστικής κατήχησης από το ΚΚΕ στο μέγαρο του κόμματος στο Περισσό, στα πλαίσια του “πρωτοχρονιάτικου φεστιβάλ της ΚΝΕ για παιδιά” όπως το ονομάζουν!!!!!!
Προσέξτε και τι γράφει πίσω πίσω ψηλά στα φώτα, στην αίθουσα που έχουν μαζέψει τα παιδάκια… “ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ – ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ”!!!! Και μετά τολμούν τα άθλια αυτά υποκείμενα της διεθνιστικής κεντροδεξιάς,της αριστεράς και της δημοσιογραφίας να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή!
Τα συμπεράσματα σε σας. Δημοκράτες της θολοκουλτούρας και της καταραμένης γενιάς του Πολυτεχνείου που μας φέρατε σε αυτό το χάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ; ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ “ΓΚΟΥΛΑΓΚ” ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :