Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους!


Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους!
Σύσσωμο το αρχαιότερο και πλέον περήφανο Έθνος της ευρωπαϊκής ηπείρου, εγείρεται σήμερα για να αποτίσει Φόρο Τιμής στους Αγωνιστές της Εθνικής και Φυλετικής Επαναστάσεως του 1821. Η επέτειος της Εθνεγερτηρίου Επαναστάσεως, βρίσκει σήμερα το Λαό μας σκλαβωμένο στη δουλεία των τόκων, έρμαιο των Προδοτών οι οποίοι εξουσιάζουν την αγαπημένη μας Πατρίδα. Η πολιτική ηγεσία του Καθεστώτος της Μεταπολίτευσης, θα αποταθεί προς τον Λαό διαστρεβλώνοντας κατά το δοκούν το αληθές νόημα του Επαναστατικού Αγώνος. Οι ξεπουλήσαντες την ψυχή τους στο διάβολο και στα έθνη των βαρβάρων, θα παράσχουν απλόχερα μιας και είναι δωρεάν, ανούσιες ευχές για ειρήνη και συνεργασία, προσαρμοσμένοι στα διεθνιστικά, φύσει ανθελληνικά πρότυπα της εποχής. Μέχρι πριν λίγα μόλις έτη, τα σκύβαλα του μεταπολιτευτικού οχετού υπερτόνιζαν τον ισχυρό ρόλο της κοινοβουλευτικής ελληνικής δημοκρατίας στα Βαλκάνια, αποκοιμίζοντας τον ευκολόπιστο Ελληνικό Λαό. Πλέον δε δύνανται να ρισκάρουν κάτι παρόμοιο, μιας και η επίπλαστη «ισχυρή Ελλάδα» της μεταπολίτευσης, απογυμνώθηκε από τα κίβδηλα κοσμήματα τα οποία στόλιζαν το γερασμένο και σάπιο της κορμί.
Με θράσος προερχόμενο εκ της πολυετούς ασυδοσίας και εξαπάτησης του Λαού μας, οι ηγεσίες των κομμάτων του φιλελεύθερου και του μαρξιστικού τόξου, θα τολμήσουν τη σύνδεση των θυσιών των Αγωνιστών της Ελευθερίας, με το σημερινό στημένο παιχνίδι της οικονομικής ανατάσεως του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού Κράτους. Όμως εμείς οι Εθνικιστές, δε θα επιτρέψουμε να εξαπατηθεί ξανά ο Λαός μας! Δεν έχει ουδεμία σχέση η σημερινή φοροληστρική καθεστωτική οικονομική πολιτική, για να κορεστεί η τοκογλυφική δίψα του διεθνούς σιωνισμού, με τον υπέρλαμπρο Αγώνα των Προγόνων μας για την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού. Έχει όμως ευθεία σχέση η εθνεγερτήριος Επανάσταση του 1821, με τον τιτάνιο Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για τον Επανελληνισμό της Μεγάλης μας Πατρίδος και του Κράτους. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι υποτακτικοί του διεθνούς κεφαλαίου - οι οποίοι αποτελούν την ηγεσία του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος- να επικαλούνται τις θυσίες και τους Αγώνες του Έθνους για Λευτεριά, συγκρίνοντάς τα με την σημερινή οικονομική αφαίμαξη και εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας. Και δεν έχουν το δικαίωμα, διότι με τις πράξεις τους, φρόντισαν να φτύσουν τους τάφους των Προγόνων μας.
Αντίθετα, η Ελλάς των Εθνικιστών, έχει κάθε δικαίωμα να στρέφει με έκδηλο θαυμασμό και την πρέπουσα Τιμή, το βλέμμα προς το ένδοξο και ηρωικό παρελθόν. Να στρέψει βέβαια το βλέμμα, αναπολώντας περασμένα μεγαλεία και μεμψιμοιρώντας για τη σημερινή κατάντια, συνεπεία της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης; Όχι, ποτέ! Γυρνούμε νοερά πίσω στο χρόνο και χορεύουμε ξανά με περηφάνια κι ανδρεία τον κλέφτικο χορό! Μεθούμε με τ' αθάνατο κρασί του '21 και ορθώνουμε ξανά το φλάμπουρο της Επανάστασης στις τέσσερις γωνιές της Ελληνικής Πατρίδος! Καμαρώστε αθάνατοι Πρόγονοι τους συνεχιστές του έργου σας: ιδού Πατρίδα τα νέα σου κλεφτόπουλα, πάλι μαυροφορεμένα, με μάτια που διψούν για το μεγαλύτερο αγαθό, εκείνο της Λευτεριάς! Απέναντι στο σφρίγος, την ορμή και τον ενθουσιασμό του σύγχρονου κλέφτικου της Χρυσής Αυγής, το Καθεστώς παρατάσσει τους προσκυνημένους. Όπως τότε καταδίκαζαν την Επανάσταση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έτσι και σήμερα καταδικάζουν κάθε πολιτική ενάντια στη σιωνιστική αυτοκρατορία των Βρυξελλών. Όπως τότε καλούσαν αμόρφωτους και άξεστους τους Επαναστάτες, έτσι και σήμερα ονομάζουν άξεστους και αμόρφωτους τους Αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όπως τότε έσπευδαν απελπισμένα να γυρέψουν την εύνοια του Σουλτάνου και τη διασφάλιση των προνομίων τους, έτσι και σήμερα σέρνονται γονατιστοί πίσω από το σιωνιστικό υποχείριο το οποίο φέρει τον τίτλο της Καγκελαρίου της Γερμανίας, για να εισπράξουν τ' αργύρια της προδοσίας του Λαού τους και μια δήλωση στήριξης. Κι όπως τότε κατακάηκαν από τη φλόγα της Εθνικής Επαναστάσεως, έτσι και τώρα θα συντριβούν μπρος στο διάβα της επαναστατημένης Εθνικιστικής Φάλαγγος!
Μέσα στις τάξεις του Ελληνικού Λαού, υπάρχουν πάντοτε εκείνοι οι οποίοι συνειδητά ενσπείρουν τη διχόνοια και την αμφιβολία. Αντί να γυρίσουμε εμείς δύο αιώνες πίσω, παραστέκεται ο αγέρωχος καβαλάρης, ο Γέρος του Μοριά στο πλευρό μας, υπενθυμίζοντάς μας με βροντώδη φωνή: «ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελλοί, δεν εκάναμε την επανάσταση, διατί ηθέλαμε συλλογισθεί πρώτον δια πολεμοφόδια, καβαλλαρία μας, πυροβολικό μας, πυροτοθήκες μας, τα μαγαζιά μας, ηθέλαμε λογαριάσει τη δύναμη την εδική μας, την τούρκικη δύναμη». Ιδού λοιπόν η απάντησή μας στους δειλούς αστούς, τους καθωσπρέπει κυρίους του σήμερα, τους παντοτινούς ραγιάδες! Και συνεχίζει ο ανυπέρβλητος Καπετάνιος του Έθνους: «τώρα όπου ενικήσαμε, όπου ετελειώσαμε με καλό τον πόλεμό μας, μακαριζόμεθα, επαινόμεθα. Αν δεν ευτυχούσαμε, ηθέλαμε τρώγει κατάρες, αναθέματα. Ομοιάζομεν σαν να είναι εις ένα λιμένα πενήντα-εξήντα καράβια φορτωμένα, ένα από αυτά ξεκόβει, κάνει πανιά, πηγαίνει εις την δουλειά του με μεγάλη φορτούνα, με μεγάλο άνεμο, πηγαίνει, πουλεί, κερδίζει, γυρίζει οπίσω σώον. Τότε ακούς όλα τα επίλοιπα καράβια και λέγουν: "Ιδού άνθρωπος, ιδού παλληκάρια, ιδού φρόνιμος, και όχι σαν εμείς οπού καθόμεθα δειλοί, χαϊμένοι", και κατηγορούνται οι καπεταναίοι ως ανάξιοι. Αν δεν ευδοκιμούσε το καράβι, ήθελε ειπούν: "Μα τι τρελλός να σηκωθεί με τέτοια φορτούνα, με τέτοιο άνεμο, να χαθεί ο παλιάνθρωπος, επήρε τον κόσμο εις τον λαιμό του"».
Οι δειλοί της εποχής μας κι ακόμη εκείνοι οι οποίοι συνειδητά ή ασυνείδητα αδυνατούν να αφουγκραστούν το μήνυμα της Λαϊκής Εθνικιστικής Επαναστάσεως, θα στρογγυλοκάτσουν πάνω στις δάφνες του επικού Αγώνος του 1821. Το περιττό μεταπολιτευτικό λίπος του Έθνους, θα κρυφτεί πίσω από τη φράση: «οι Πρόγονοί μας, πολέμησαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απ' αυτή πλάνη! Όχι ανόητοι, δεν αγωνίσθηκαν για να είστε εσείς οι παντοτινοί ραγιάδες ελεύθεροι! Αγωνίστηκαν και επέβαλαν δια του σπαθιού τους τη δικαιοσύνη, κερδίζοντας πανάξια τη δική τους λευτεριά. Σε μας δε χάρισαν τη πολυπόθητη λευτεριά, διότι ο Θεός φρόντισε εκείνη η ακριβοθώρητη κόρη να μη χαρίζεται, μα μονάχα να αποκτιέται, αλλά χάρισαν το παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη κατακτιέται. Έκτοτε, κάθε γενιά οφείλει να μάχεται για να την κερδίζει αν την αξίζει και για να τη στερείται όταν δε την αξίζει. Ακριβώς όπως ο γιος κληρονομεί εκ του πατρός του τη γη κι οφείλει να μοχθήσει καλλιεργώντας τη για να δρέψει τους καρπούς της, έτσι και ο Λαός μας, έχει χρέος να αγωνιστεί δίχως σταματημό για να σπάσει τα δεσμά της σκλαβιάς του και να καταστεί Ελεύθερος.
Να γιατί δεν έχουμε ποτέ το δικαίωμα να ξεπεζέψουμε από τον Εθνικό Αγώνα! Να γιατί δε πρέπει ποτέ να χαμηλώσουμε το φλάμπουρο της Εθνικής Αντίστασης. Να γιατί το ηρωικό κλέφτικο τραγούδι θ' αντηχεί αιώνια στις αιματοβαμμένες βουνοκορφές της γλυκιάς μας Πατρίδος. Να γιατί το Αίμα το οποίο απαιτεί ο Πόλεμος, ποτίζει τη γη και θρέφει τις ρίζες του Δέντρου της Φυλής μας, με συνέπεια να υψώνονται τα κλαδιά του προς τα εκπολιτιστικά ύψη. Περιφρονήστε τα φοβισμένα λόγια των δειλών και των προσκυνημένων. Κλείστε τ' αυτιά στις σειρήνες του εφησυχασμού, της αδράνειας, της υποταγής και της μεμψιμοιρίας. Μην εκλιπαρείτε για τη λευτεριά σας στις αυλές των ξένων, όποιοι κι αν είναι εκείνοι. Μη γυρεύετε εφήμερους φίλους, γυρέψτε Συντρόφους στον Αγώνα. Και χαράξτε καλά στο νου σας, τη διδαχή του Γέροντος του Μοριά: μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί!
Το σπαθί του Έθνους σήμερα, δεν είναι μήτε η συγκυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικας και των τοκογλύφων, μήτε η διεθνιστική Αριστερά των απάτριδων μαρξιστών και των υποτακτικών του διεθνούς σιωνισμού. Αιχμή του Ελληνικού Ξίφους είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, παλαιό όσο και το ίδιο το Έθνος μας. Κι εξακοντίζοντας την πρόκλησή μας προς τους σύγχρονους αστούς, φιλελεύθερους και μαρξιστές διακηρύσσουμε πως οι Αγωνιστές της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821, ήσαν οι χρυσαυγίτες της εποχής τους! Εμείς έχουμε την Τιμή, να είμεθα οι συνεχιστές της Επαναστάσεως, η οποία βεβαίως δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο Αγώνας βαστά ακόμα, μέχρι τη μέρα που θα δώσει ο Θεός να απαλλαγούμε από το σύγχρονο οθωμανικό ζυγό, με τον μεταπολιτευτικό μανδύα.
Έλληνες Εθνικιστές, αφήστε τις Σημαίες να κυματίζουν προς λύσσα των ανθελλήνων της φιλελεύθερης Δεξιάς και της μαρξιστικής Αριστεράς. Μεταλάβετε την Πίστη των Επαναστατών του '21 και φυλάξτε τη στη καρδιά σας. Νιώστε την Εθνική Υπερηφάνεια την οποία δεν είναι ικανοί αλλά ούτε και άξιοι να νιώσουν  οι προδότες της Μεταπολίτευσης και οι απολογητές του Καθεστώτος τους. Και τέλος, διαλαλήστε σε κάθε άκρη της Μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος και ακολούθως σε ολάκερη την υφήλιο, πως το Έθνος των Ελλήνων ηγέρθη ξανά, απαιτώντας την Ελευθερία του. Κι αν τα κόμματα της διαφθοράς και της προδοσίας προσποιούνται πως λησμονούν, τότε θα τους θυμίσουμε την αιώνια προσταγή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :