Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ;



NAYTHS
Τσάρκα στο Φάληρο έκανε αυτές τις ημέρες ο… leader of SYRIZA. Όχι, δεν πήγε να… μαζέψει ανοιξιάτικο ήλιο, ούτε για να… εισπνεύσει θαλάσσια αύρα. Το Συγκρότημα Αλαφούζου (ΣΚΑΪ και ΣΙΑ) επισκέφθηκε, στα πλαίσια των επαφών του με τη διαπλεκόμενη ολιγαρχία των ΜΜΕ, για να γίνει (όποτε γίνει κι αν γίνει…) ο… καταλληλότερος πρωθυπουργός των «νταβατζήδων».
Κατ’ αρχάς, ο… leader συμμετείχε σε σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη και τους διευθυντές του σταθμού και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, βγήκε από το γραφείο τους με πλατύ χαμόγελο, απόδειξη ότι τα βρήκανε και τα συμφωνήσανε. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία των στελεχών του, Μουλόπουλου, Σκουρλέτη και Δραγασάκη, περιηγήθηκε στο Συγκρότημα όλο χάρη και καμάρι, προφανώς για να μάθει τους χώρους και να νιώθει σαν… στο σπίτι του.
Θεωρείται βέβαιο, ότι το… καυτό ραντεβού του… leader με τους Αλαφούζους, το κανόνισε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος (πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και του… Παναθηναϊκού), του οποίου οι σχέσεις με το αλαφουζέϊκο είναι παλιές, γνωστές και ιδιαιτέρως στενές.
Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, αναμένεται αλλαγή γραμμής από τον ΣΚΑΪ, από μνημονιακό μέχρι αηδίας σε φουλ αντιμνημονιακό. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και τον τρόπο να αλλάζουνε γραμμή ανάλογα με τα συμφεροντάκια τους, τον ξέρουνε πολύ καλά οι «νταβατζήδες».
(ΥΓ): Όπως μας σφύριξε ένα… πουλάκι, διακαής πόθος του… leader Alexi είναι ν’ ανοίξει νταραβέρι με τον Μπόμπολα (τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος), κι έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να το καταφέρει. Αλλά, μέχρι στιγμής, του τη χαλάει τη δουλειά ο Πρετεντέρης…

Δεν υπάρχουν σχόλια :