Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΙΝΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ...




Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Άδωνη Γεωργιάδη -Κώστα Βαξεβάνη προέκυψε πριν από λίγο, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για το κόστος της εκπομπής του κ.Βαξεβάνη στην ΕΡΤ. Απευθυνόμενος στους Υπουργούς Οικονομικών και Επικρατείας, ο κ.Γεωργιάδης επικαλείται απαντήσεις του τότε Προέδρου της ΕΡΤ Λ.Ταγματάρχη σύμφωνα με τις οποίες η ΕΡΤ είχε καταβάλει σε εταιρεία σχετιζόμενη με τον Κ.Βαξεβάνη για την παραγωγή της εκπομπής "το Κουτί της Πανδώρας" για την περίοδο 2011-2012 το ποσό του 1.174.120 ευρώ, ενώ είχε εγκρίνει για την περίοδο 2011-2012 για την παραγωγή της ίδιας εκπομπής το ποσό των 943.164 ευρώ.

"Ο κ. Κ.Βαξεβάνης αρνήθηκε ωστόσο τόσο την σχέση του με την εταιρεία όσο και τα ποσά αυτά υποβιβάζοντάς τα για το συνολικό κόστος παραγωγής στα 240.000 ευρώ" αναφέρει ο κ. ΓΕωργιάδης ζητώντας παράλληλα από τους Υπουργούς να απαντήσουν πόσα χρήματα δαπάνησε συνολικά η ΕΡΤ για την παραγωγή της εκπομπής "Το Κουτί της Πανδώρας", ποιο ήταν το κόστος παραγωγής ανά εκπομπή, ποια είναι η μετοχική σύνθεση της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής "Το Κουτί της Πανδώρας" και αν έχει σχέση τελικώς με αυτή ο κ.Κ.Βαξεβάνης. 


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :