Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«ΣΥΚΟ ΚΙ ΕΛΑ» – Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ GAY PARADE



ANTIFA-GAY
Δεν προλάβαμε να γράψουμε (προχθές) πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την κατάργηση των παρελάσεων, εκτός φυσικά του ανώμαλου gay parade και η απάντηση ήρθε άμεσα. Χθες, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του (καθόλου τυχαία…) ροζ συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ η ημερομηνία, ο τόπος, το (διφορούμενο…) σύνθημα και η αφίσα της φετινής ανώμαλης παρέλασης της… μαχόμενης δημοκρατίας και της… ειρηνικής συνύπαρξης. Ιδού, λοιπόν, το πλήρες κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ προς… κουνιστούς και λυγιστούς λάτρεις του… οθωμανικού δικαίου, συντρόφους και συντρόφισσες και τα συμπεράσματα δικά σας:
athens_pride_2013
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ATHENS PRIDE: Η ΑΘΗΝΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
Η μαχητική και μαχόμενη θεά της Σοφίας είναι το ίδιο το πνεύμα της πόλης μας. Ο Παρθενώνας, ναός προς τιμή της, το παγκόσμιο σύμβολό της. Φέτος ενστερνιζόμαστε αυτό το σύμβολο στο διπλό και διφορούμενο σύνθημά μας, το εμπλουτίζουμε και το διεκδικούμε: Εμείς, οι λεσβίες, οι γκέι άνδρες, οι τρανς γυναίκες και άντρες, οι αμφισεξουαλικές γυναίκες και άντρες (οι LGBT) αυτής της πόλης είμαστε το ίδιο αναπόσπαστο κομμάτι της Αθήνας, όσο και τα σύμβολά της. Κι αντίστροφα, η πόλη αυτή, μαζί με τα σύμβολά της, μάς ανήκει όσο ανήκει σε καθένα και καθεμία που τιμά τη θεά της μαχόμενης Δημοκρατίας.
Με τη Σοφία της νομοδότριας θεάς της πόλης στο πλάι μας μαχόμαστε για την ισότητα, διεκδικούμε το δημόσιο χώρο, συμβολικά με την Παρέλαση του Athens Pride και πραγματικά όλο το χρόνο. Πολεμούμε μαζί της για την ειρηνική συνύπαρξη όλων όσων αγαπούν την ειρήνη και τον άνθρωπο στην πόλη μας.
Η θεά Αθηνά δεν ταιριάζει στα στεγανά ούτε των φύλων ούτε των εποχών. Η πιο σοφά μαχητική εκ των θεών ντύνεται πολεμιστής. Ο μύθος τη θέλει να ήταν παρθένα. Αυτό που ξέρουμε ήταν ότι αντιστέκεται στους άντρες και δεν έχει σχέσεις μαζί τους. Όπως όλες οι λεσβίες.
Η Αθηνά είναι δικιά μας. Η Αθήνα είναι δική μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :