Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο GREEK LOVER ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ



SWE
Έχει παρατηρηθεί, πως όταν κάποιος πολιτικός βλέπει το κόμμα του να καταρρέει, το ρίχνει στις… εκκεντρικότητες (γραφικότητες) για να προσελκύσει δημοσιότητα, μπας και καταφέρει να περισώσει κάτι. Το είδαμε αυτό τον προηγούμενο χρόνο με τον Καρατζαφέρη, μόλις είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Το βλέπουμε και τώρα με τον γραφικό πρόεδρο Πάνο, άξιο μαθητή του Καρατζαφέρη!
Με ύφος, λοιπόν, Greek lover της δεκαετίας του ’80 (της εποχής των «καμακιών», «τι θα κάνετε το βράδυ, do you like freulein the Greece, που τραγούδαγε κι ο Καλογιάννης), ο Πάνος εξέφρασε (μέσω Twitter) με τον εξής τρόπο τη… συμπαράστασή του στους αδερφούς Κυπρίους:
«Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία».
Τώρα, που κολλάνε η Σουηδία και οι (όμορφες πράγματι) Σουηδέζες με την κυπριακή κρίση, αυτό μόνο ο Πάνος, ο… Greek lover της συμφοράς μπορεί να μας το εξηγήσει. Κι αν νομίζει πως με τέτοιες… σκανδιναβικές κρυάδες θα… καμακώσει τους ψηφοφόρους του που λακάνε, προβλέπω να μένει με το… καμάκι στο χέρι. Και… πάνω χέρι, κάτω χέρι, θα καταλήξει σαν τον Καρατζαφέρη. Και θα είναι να τον κλαίνε και οι… ρέγκες (Νορβηγίας παρακαλώ και ουχί Σουηδίας, δεν πειράζει, δίπλα είναι)…

Δεν υπάρχουν σχόλια :