Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«ΙΟΣ» ΨΑΡΡΑ ΚΑΙ «ΙΟΣ» ΤΡΙMΜΗ: ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕ



crossroads
Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, σε διαφορετικά μέρη, την ίδια πάνω-κάτω ώρα και με το ίδιο περιεχόμενο (το… γνωστό, την Χρυσή Αυγή), διοργανώνουν σήμερα οι φορείς του «Ιού», Δημήτρης Ψαρράς και Δημήτρης Τρίμμης!
Η πρώτη εκδήλωση, του Ψαρρά και της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας, με θέμα: «Ο Φασισμός σήμερα: γιατί δυναμώνει, ποιον απειλεί, πως να τον σταματήσουμε», θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 μμ στο Μεταξουργείο.
Τη δεύτερη εκδήλωση την διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ (Τρίμμης), με θέμα «ΜΜΕ και το φαινόμενο του νεοναζισμού» και θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, με συντονιστή τον Μωϋσή Λίτση. Η εκδήλωση αυτή θα είναι πιο… πλούσια σε συμμετοχές, καθώς θα παραβρεθεί όλο το… αφάν γκατέ του ντόπιου δημοσιογραφικού «προοδευτισμού»: Λιάνα Κανέλλη, Στέλιος Κούλογλου, Ξένια Κουναλάκη, Τάσος Κωστόπουλος, Στρατής Μπουρνάζος, Νίκος Ξυδάκης, Τάσος Τέλογλου, Παύλος Τσίμας και Γιάννης Τριάντης.
Και σας ρωτάω, λοιπόν: αν είσαι κάργα «προοδευτικός» και… ανησυχείς για «την άνοδο του φασισμού», που να πρωτοπάς και ποιον να αφήσεις; Μάλλον στο «κορώνα ή γράμματα» θα βρεθεί η λύση!
(ΥΓ): Διασπάστηκε ο… αντιφασιστικός-αντιρατσιστικός χώρος ή μου φαίνεται; Κι αν ναι, γιατί άραγε; Τι έχουν να χωρίσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια :