Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΙΔΟΥ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ NEWSIT ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



EYAGGELATOS
Χθες το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) έγινε συζήτηση για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, με το οποίο έχασαν τα λεφτά τους πολλές χιλιάδες μικροομολογιούχων. Στο Σ.τ.Ε., λοιπόν, ήταν παρών και ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Αργότερα, χιλιάδες μικροομολογιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος. Στη συγκέντρωση προσήλθαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος, Κούζηλος, Μίχος, Αλεξόπουλος και Παναγιώταρος, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και αγκαλιάσματα από τους αγανακτισμένους μικροομολογιούχους.
Το εγκάρδιο κλίμα που υπήρξε… διέφυγε της προσοχής του Λευτέρη Σουχάϊμπ (αλήθεια, από πού μας ήρθε ο κύριος;) δημοσιογράφου του Newsit (του παλιού κνίτη και νυν καθεστωτικότερου των καθεστωτικών, Νίκου Ευαγγελάτου), που ανακάλυψε… αποδοκιμασίες (!!!) του κόσμου κατά του βουλευτή Η. Παναγιώταρου. Ακολούθησε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία έθετε το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις, παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα που διέψευδαν καταφανέστατα το ψευδέστατο ρεπορτάζ του Newsit. Το Newsit αρχικά δημοσίευσε τη σχετική ανακοίνωση (όπως βλέπουμε στα αποσπάσματα που παραθέτουμε), παραδεχόμενο την ψευδολογία του, αλλά όλα αυτά για 2-3 λεπτά.Στη συνέχεια η απάντηση της Χρυσής Αυγής… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κι έμεινε το ρεπορτάζ του ψεύδους! Και βέβαια, ούτε τώρα θα βρείτε στην καθεστωτική ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου την αποκατάσταση της αλήθειας. Εμείς κρατήσαμε τα δημοσιεύματα (πιθανολογώντας ότι πολύ σύντομα θα επέμβει κάποιο… αόρατο μαγικό χέρι και θα τα εξαφανίσει) και σας τα παραθέτουμε, για να δείτε την καθεστωτική «δημοκρατία» τους σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο.
newsit
newsit1
newsit3
(ΥΓ) 2: Προφανώς, ο πρώην κνίτης Ευαγγελάτος όλο και κάτι συγκράτησε από τη θητεία του στη σταλινική νεολαία. Την εξαφάνιση (μέσω φωτομοντάζ) ακόμα και από τις φωτογραφίες, των αντιπάλων του!
(ΥΓ) 1: Φτύστε τους (για να μην τους… ματιάσετε) τους σταλινο-δημοκράταρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :