Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αφρικανός στην Αγγλία "ντύνοταν" λευκός skinhead για να ληστεύει!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Ο Henley Stephenson, 41 ετών, ξέφευγε από..
την αστυνομία για περισσότερο από 10 χρόνια χάρη σε μια εξαιρετικά αληθοφανή μάσκα από λάτεξ, που τον έκανε να μοιάζει με λευκό skinhead. Αξιωματικοί ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπός τους ήταν στην πραγματικότητα μαύρος, όταν επιτέλους έπιασαν τον Stephenson μετά από μια σειρά από ένοπλες επιδρομές που χρονολογούνται από το 1999. Και  η αστυνομία πιστεύει ότι η μάσκα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και ζήτησαν από τους συναδέλφους τους να εξετάσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν έναν λευκό εθνικιστή skinhead!!


Η μάσκα αγοράστηκε από το ίδιο κατάστημα στο Covent Garden από το οποίο αγοράστηκαν και οι μάσκες των ληστών που πραγματοποίησαν 40 εκατομμύρια δολάρια ληστεία σε κοσμηματοπώλες της Graff Diamonds στο Λονδίνο.

Η συμμορία του Stephenson συνελήφθει σε μια ενέδρα της Flying Squad.
 Η ένοπλη αστυνομία από την ομάδα Finchley όρμησε προς τους άνδρες και τους συνέλαβε. Ο Stephenson φυλακίστηκε για 14 χρόνια στο στο δικαστήριο Wood Green.


Ο Αφρικανός ομολόγησε την ενοχή του για 20 κατηγορίες για ληστείες. Μαζί του καταδικάστηκαν και άλλοι Αφρικανοί. Ο Leon Topperκαι ο Dean Williams. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :