Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΕ ΤWITTER ΤΟΥ ΓΙΑ «ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ



TWITTGELOIOY
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ - ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!!!
Φυσικά και θα είχε σωθεί η Τράπεζα Κύπρου, αν οι Κύπριοι είχαν πει το "ναι" στην πρώτη απόφαση του Eurogroup, υποστηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Όλα αυτά γίνονται ως τιμωρία για το Όχι της Τρίτης. Είπες όχι; Θα το πληρώσεις. Αυτό είναι το μήνυμα", αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ σε ανάρτηση του στο Twitter, απαντώντας σε Κύπριο χρήστη του κοινωνικού δικτύου.
Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι και η Λαϊκή θα είχε διασωθεί αν οι Κύπριοι βουλευτές δεν ψήφιζαν "όχι".
"Επειδή εγώ και κάποιοι άλλοι είπαμε ναι, δεν βρέθηκε η Ελλάδα ποτέ στην θέση που βρίσκεται η Κύπρος. Και ας μας έβριζαν εδώ", συμπληρώνει.
Και καταλήγει γράφοντας ότι στην Ελλάδα οι τράπεζες δεν έκλεισαν ούτε για μια μέρα.
"Γενικά την Παρασκευή το βράδυ απεδείχθη για άλλη μία φορά ότι η Ευρωπαϊκή Ηγεσία είναι κατώτερη των περιστάσεων. Λόγω των επικειμένων Γερμανικών Εκλογών οι Γερμανοί ρισκάρουν όλη την Ευρώπη. Όχι και τόσο έξυπνη ιδέα οφείλουμε να ομολογήσουμε", αναφέρει επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατο άρθρο του για τις εξελίξεις σχετικά με την τραπεζική κρίση της Κύπρου.
"Τέλος η Κύπρος διέλυσε και έναν ακόμη από τους βασικούς αντιμνημονιακούς μύθους, της δήθεν εύκολης και συμφέρουσας Ρωσικής Βοήθειας. Η Κύπρος προσπάθησε να βρει χρήματα από τους Ρώσους, είχε τρόπο να τους πιέσει μέσω των μεγάλων Ρωσικών καταθέσεων εκεί, αλλά οι Ρώσοι δεν έδωσαν ρούβλι.
Κοίταξαν και αυτοί το δικό τους αποκλειστικά συμφέρον. Δεν το επισημαίνω ως κατηγορία, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά καλό είναι να διαλύονται σιγά σιγά οι ψευδαισθήσεις, που διάφοροι τύπου Καμμένου είχαν καλλιεργήσει στον ελληνικό λαό", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :