Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΘΑΥΜΑ: ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!



Μια πολιτική εξέλιξη που μέχρι πρότινος φάνταζε εξωπραγματική, είχαμε σήμερα το πρωί. Με συνέντευξή της στον τύπο, η Γ.Γ. του ΚΚΕ, συντρόφισσα Αλέκα, αποκήρυξε επιτέλουν τον Στάλιν!!!

Ιδού η απίστευτη δήλωση της συντρόφισσας, μετά από προφανώς στημένη ερώτηση που της υπεβλήθη από πρώην κνίτη, εκπρόσωπο του αστικού τύπου:

«Ο σταλινισμός ουσιαστικά διαστρεβλώνει και απορρίπτει το ουμανιστικό δημοκρατικό περιεχόμενο του μαρξισμού-λενινισμού. Εκείνη την περίοδο φοβερές διώξεις υπέστησαν ξένοι κομμουνιστές – μεταξύ των οποίων και Έλληνες, διώξεις ιδιαίτερα ανατριχιαστικές, όταν μάλιστα ήταν αναγκαία η συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων για την απόκρουση του φασίστα επιδρομέα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Κόμματος τα 98 από τα 139 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που εκλέχτηκε από το 17ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ εξοντώθηκαν ως «πράκτορες του ιμπεριαλισμού» και «εχθροί του λαού». Επίσης, οι περισσότεροι από τους μισούς αντιπροσώπους αυτού του Συνεδρίου, του επονομαζόμενου «Συνεδρίου των Νικητών», 1.108 από τους 1966 Συνέδρους χαρακτηρίστηκαν «προδότες του σοσιαλισμού – εχθροί του λαού» και εξοντώθηκαν ομοίως. Τέλος, το 45% των ανώτατων στελεχών του στρατού και του ναυτικού διώχθηκαν και συνήθως εκτελέστηκαν, με κατηγορίες που είναι ελάχιστα πιθανό να είχαν κάποια πραγματική βάση (πράκτορες των Γερμανών, των Γιαπωνέζων κ.λπ.). Για τους λόγους αυτούς, το ΚΚΕ, πιστό στις αθάνατες αρχές του μαρξισμού-λενινισμού αποκηρύσσει τον Στάλιν και τον στέλνει στο πυρ το εξώτερον. Τέρμα, μην ξανακούσουμε τίποτα γι’ αυτόν τον αχρείο».

Και εμείς ποιους θα λέμε τώρα «ορφανά του Στάλιν»;

Υ.Γ.: ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΣΦΑΛΩΣ! 
ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ; 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :