Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ» ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ!


yes
Δεν επιβεβαίωσε ο φον Αντωνάκης στην ομιλία του στην εκδήλωση του ΕΒΕΑ στο Μέγαρο Μουσικής, τις εντονότατες φήμες που κυκλοφορούσαν από το πρωί της Τετάρτης, ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τη βουλή, ωστόσο φάνηκε ανυποχώρητος στο θέμα του προσωρινού κλεισίματος της ΕΡΤ.
Από την άλλη, οι δύο αρχηγοί των συγκυβερνώντων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και ζήτησαν έκτακτη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης, με θέμα την ΕΡΤ, δηλώνοντας ότι δέχονται την διαδικασία της «κάθαρσης», αλλά μόνο με ανοιχτή την ΕΡΤ.
Τι μέλλει γενέσθαι;
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε, διότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την βούληση των «μεγάλων αφεντικών» του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Αν τα «μεγάλα αφεντικά» επιθυμούν εκλογές, θα σκορπίσει η συγκυβέρνηση της συμφοράς και θα γίνουν εκλογές. Αν τα «μεγάλα αφεντικά» δεν επιθυμούν εκλογές, θα βρεθεί η φόρμουλα ώστε να διατηρηθεί η συνοχή της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης και δε θα γίνουν εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν είναι στο χέρι ούτε του φον Αντωνάκη, ούτε του Κουρέλη, ούτε του Βενιζέλου, ούτε του mister Tsipra, ούτε του Κουτσούμπα, ούτε του Καμμένου. Ότι γουστάρουν τα «μεγάλα αφεντικά» θα κάνουν και λογαριασμό δε θα δώσουν σε κανέναν!
(ΥΓ): Και όταν λέμε «μεγάλα αφεντικά», εννοούμε τους Αμερικανοσιωνιστές διεθνείς τοκογλύφους, που είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές αυτού του τόπου, με όργανά τους τα προαναφερόμενα ανδρείκελα…                                                                            Εθνικισμός 

Δεν υπάρχουν σχόλια :