Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙ «ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




    Ένας άτυπος διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, για το ποιο από τα δύο συνονθυλεύματα θα υπηρετήσει καλύτερα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις επιδιώξεις της στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα, επικρατεί κατά κράτος η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), λόγω του ότι διαθέτει στις τάξεις της το… βαρύ πυροβολικό, τη Ρεπούση!
Έτσι, όπως ακριβώς έγινε μετά την απαίτηση της Ρεπούση να καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών από τα λύκεια (και ει δυνατόν από παντού…), έτσι και τώρα μετά την απαίτησή της για κατάργηση και του μαθήματος των αρχαίων ελληνικών, ακολούθησε… καταϊδρωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πάλι με σχετική δήλωση του υπευθύνου του τομέα Παιδείας, Τάσου Κουράκη του… αειθαλούς (καθότι ούτε ίχνος άσπρης τρίχας δεν υπάρχει στην πλουσιότατη κώμη του, καίτοι κοντεύει τα 70!!!).
Μιλώντας, λοιπόν, στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είπε ο… αειθαλής: «Αυτό περί νεκρής γλώσσας, είναι ένας χαρακτηρισμός για τις γλώσσες που δεν μιλιούνται πια. Έγινε μια σπέκουλα πάνω στον όρο αυτό. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μια τέτοια πρόταση. Στη βάση της πρότασης συμφωνώ».
Αυτό δα έλλειπε να μη συμφωνεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :