Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ!! Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ στο Xagr.net



Απόψε στις 22:00 oι Συναγωνιστές Αρτέμιος Ματθαιόπουλος και Ουρανία Μιχαλολιάκου σχολιάζουν:
  • Τις παράνομες και αστήρικτες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής
  • Τον πραγματικό λόγο του επικοινωνιακού σόου και του αποπροσανατολισμού του Ελληνικού Λαού
  • Τα ασύστολα ψεύδη, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τις συκοφαντίες που διακινούνται τις τελευταίες μέρες από τα καθεστωτικά Μέσα
Επικοινωνείτε μαζί μας:
- μέσω διαδικτύου στο email xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-6985121
Τα μηνύματά σας θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής
Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο πως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έδωσε τον λόγο ούτε για ένα λεπτό σε στέλεχος του τρίτου κόμματος της χώρας (ή μήπως του δεύτερου...). Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο - το διαδίκτυο - και ξεκινάμε τη δική μας διαδικτυακή τηλεόραση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- MAKELEIO: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΝΥΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΩΣ "ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ"!



koukoula-minisi
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr,από έγκυρες νομικές πηγές, η Χρυσή Αυγή είναι αποφασισμένη να στραφεί με μήνυση και αγωγή εναντίον πρώην μέλους του κόμματος που φέρεται να είναι προστατευόμενος μάρτυρας κατηγορίας. Ο εν λόγω φέρεται να έχει καταθέσει στοιχεία-φωτιά κατά της οργάνωσης αλλά-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- οι πρώην συναγωνιστές του αναφέρουν πως είναι υπόδικος σε ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού της κόρης του!
Του προσάπτουν μάλιστα "συναλλαγή" με τις Αρχές για να "πέσει στα μαλακά" και να "δώσει" με αστήρικτες και αβάσιμες κατηγορίες πρωτοκλασάτα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Απίστευτα πράγματα μαθαίνουμε από ώρα σε ώρα για τα οποία βεβαίως δεν υιοθετούμε απολύτως τίποτα.
Το μέγα ερώτημα είναι εαν όλα αυτά έχουν βασιμότητα. Όπως επίσης και για το πως-εαν ισχύουν-ο μάρτυρας αυτός έγινε αποδεκτός για κατάθεση.
Θα δούμε εαν οι καταγγελίες επιβεβαιωθούν.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. "ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ"


Διαβάστε αποκλειστικά στο makeleio.gr ολόκληρη την έκθεση εξέτασης του κατηγορουμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη.

 "Αρνουμαι τις κατηγορίες. Διώκομαι για πολιτικούς λόγους" απάντησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής στην ερώτηση του Αστυνόμου Α΄ Φιλιόπουλου, "Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;"

panagiotaros-1
panagiotaros-2
panagiotaros-3

ΤΩΡΑ: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ



pappasgada
Δείτε τι έγραψε ο Χρήστος Παππάς μέσα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου και κρατείται:
"Πρωτοφανής πολιτική δίωξη
Για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης). Η συμμορία του μνημονίου, η ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όλο το "αντισυνταγματικό τόξο" ενάντια στη λαϊκή βούληση.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι και υπαίτιοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού πως ο Έλληνας γεννιέται και πεθαίνει ελεύθερος. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, το φρόνημα δεν διώκεται.
Η ελληνική ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας όχι μόνο θα δικαιωθεί αλλά και θα επικρατήσει γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για εθνική ανάκαμψη.
Παλεύουμε για την ελευθερία της πατρίδας από τα δεσμά των εγκάθετων του μνημονίου. Αγωνιζόμαστε για την πολυπόθητη εθνική ανεξαρτησία. Αγωνιζόμαστε για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
Πυκνώστε τις γραμμές μας, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα, την ελευθερία και το ψωμί. Αγωνιστείτε για την παιδεία και τη νεολαία. Συναγωνιστές Έλληνες πατριώτες, ψηφοφόροι και μη του κινήματος, ψηλά το κεφάλι Έλληνες Εθνικιστές! Δεθείτε γερά στο κατάρτι της πίστης μας!Έλληνες, μην τους πιστεύετε! Η πολιτική του ''σοκ και δέος'' που εφαρμόζουν τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια δεν περνάει. Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Έχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας.Πατρίδα- Τιμή- Χρυσή Αυγή!"

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Χ.ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ !!! ΕΡΕΥΝΟΥΝ BLOGS ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα έρευνα για τους διαχειριστές blogs που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία Φύσσα.
H έρευνα διεξάγεται για να διαπιστωθεί ποιοι υιοθετούσαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και προέβαλαν γεγονότα που αφορούσαν δολοφονίες αλλοδαπών, γράφει το blog fimotro.
Η έρευνα διεξάγεται με εντολή του αντιεισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει το blog.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ….
1) Τη ελευθερία των επισκεπτών αυτών να διατυπώνουν τις απόψεις τους στα blogs προστατεύει τόσο το Σύνταγμα (14.1) όσο και η ΕΣΔΑ (10.1) με την επιφύλαξη όμως των δικαιωμάτων που ο Νόμος προβλέπει ως άξια προστασίας και, δη, στην συγκεκριμένη περίπτωση της τιμής και της υπόληψης των τρίτων. Η έκφραση της γνώμης είναι θεσμικά προστατευμένη ως ελεύθερη και οιαδήποτε άμεση ή έμμεση απαγόρευση της είναι ασυμβίβαστη με το Σύνταγμα (14.1). Το δικαίωμα της πληροφόρησης, που είναι κι αυτό Συνταγματικά κατοχυρωμένο και η λογοκρισία ή η δημιουργία εμποδίων στην ενημέρωση δεν είναι επιτρεπτή (14.2 Σύνταγμα). Παράλληλα το Σύνταγμα προβλέπει την ελεύθερη επικοινωνία των Ελλήνων πολιτών και το απόρρητο της επικοινωνίας τους (Σύνταγμα 19.1) ενώ η άρση του απορρήτου αυτού επιτρέπεται μόνο στις περιπτώσεις όπου προβλέπει ο εξουσιοδοτικός του Συντάγματος Νόμος (2225/1994). Από την άλλη πλευρά είναι εξίσου προστατευτέο το δικαίωμα των θιγόμενων από τις πληροφορίες και τα κείμενα που διακινούνται μέσω του Διαδικτύου και θεωρούν ότι τους συκοφαντούν ή τους υβρίζουν για την αποκατάσταση της τιμής τους (361 επ. ΠΚ). Συνεπώς οι διωκτικές αρχές, οι οποίες δεν μπορούν να υπεισέλθουν στην ουσία της υπόθεσης, οφείλουν, σε κάθε περίπτωση, να εκκινήσουν τη διαδικασία έρευνας για τους δράστες και τη σύλληψη αυτών.
 
2) H ελευθερία έκφρασης που εξασφαλίζουν τα ιστολόγια στους κατόχους και τους επισκέπτες – χρήστες τους προστατεύεται συνταγματικά μέσα από ένα πλέγμα διατάξεων. Καταρχήν, η ελευθερία εκφράσεως κατοχυρώνεται στο άρθρο 14 § 1 Σ και στο άρθρο 10 § 1 ΕΣΔΑ. Η διάταξη του άρθρου 14 § 1 Σ αναφέρεται στην προφορική, γραπτή και δια του τύπου έκφραση και διάδοση των στοχασμών, ωστόσο, γίνεται δεκτό ότι η αναφορά αυτή είναι ενδεικτική. Ως εκ τούτου, στο προστατευτικό πεδίο της διάταξης αυτής εμπίπτει και η χρήση του Διαδικτύου, εν γένει.
Αντίστοιχα, το άρθρο 10 § 1 ΕΣΔΑ με πιο γενική διατύπωση ορίζει ότι το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης περιλαμβάνει την ελευθερία γνώμης και την ελευθερία λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών χωρίς επέμβαση δημόσιων αρχών και πέρα από σύνορα. Η διάταξη αυτή συνοδεύεται, βεβαίως, από τη ρήτρα ότι περιορισμοί του δικαιώματος πρέπει να αποτελούν αναγκαία μέτρα σε μια δημοκρατική κοινωνία.
Άλλες διατάξεις που κατοχυρώνουν την προστασία της ελευθερίας της έκφρασης είναι το άρθρο 19 § 2 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και το άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακηρύξεως για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο έχει εμπνεύσει πολλά συνταγματικά κείμενα ανά τον κόσμο και, αν και δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, αναδεικνύεται ως πρόσφορη νομική βάση σε διεθνές επίπεδο για την κατοχύρωση της ελευθερίας εκφράσεως στα ιστολόγια.
Αν αναλύσουμε ειδικότερα το περιεχόμενο του δικαιώματος στην ελευθερία της γνώμης γίνεται σαφές ότι βρίσκει πλήρη εφαρμογή στα ιστολόγια. Ειδικότερα, όπως γίνεται δεκτό, η ελευθερία της γνώμης περιλαμβάνει το δικαίωμα της διαμόρφωσης, κατοχής, έκφρασης, διάδοσης, αποσιώπησης και λήψης γνώμης, καλύπτει δε ιδέες, γεγονότα, μηνύματα, ειδήσεις, απόψεις με ιδεολογικό υπόβαθρο ή κερδοσκοπικό κίνητρο ή ακόμα και για ψυχαγωγία ή ικανοποίηση της περιέργειας του αποδέκτη. Επομένως, το δικαίωμα προστατεύει κάθε είδους μήνυμα που μεταδίδεται στο Διαδίκτυο και ειδικότερα, τις δημοσιεύσεις στα πάσης φύσεως ιστολόγια.
Επιπλέον, η ελευθερία εκφράσεως καλύπτει τόσο τις προσωπικές απόψεις πολιτικού, κοινωνικού, φιλοσοφικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, όσο και τη μετάδοση πληροφοριών και στατιστικών στοιχείων, στα οποία μπορεί να βασισθεί η διαμόρφωση γνώμης κοκ. Επομένως, δεν πρέπει να γίνεται διάκριση ανάμεσα στις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιστολόγια και να αποκλείονται από τη συνταγματική προστασία οι απλές πληροφορίες που δεν εμπεριέχουν αξιολογικές κρίσεις.
Η ελευθερία εκφράσεως στα ιστολόγια περιλαμβάνει, ειδικότερα, τη δυνατότητα των κατόχων των ιστολογίων με τις αναρτήσεις τους και των επισκεπτών με τα σχόλια επί αυτών, να εκφράζουν τη γνώμη τους ακόμα και με προκλητική διατύπωση. Η διατύπωση της γνώμης θα πρέπει να μην έχει δυσμενείς συνέπειες και να μην περιορίζεται από την υποχρέωση λ.χ. να μη διατυπώνονται αιρετικές απόψεις σε θρησκευτικά θέματα ή ακραίες πολιτικές απόψεις.
Βεβαίως, η ελευθερία έκφρασης σύμφωνα με το Σύνταγμα υπόκειται στην επιφύλαξη του νόμου. Το εν λόγω δικαίωμα δεν περιλαμβάνει την ελευθερία εξυβρίσεως ή συκοφαντικής δυσφημήσεως τρίτων προσώπων. Έχει νομολογηθεί δε ότι η τιμώρηση των εγκλημάτων κατά τιμής, ακόμα και όταν διαπράττονται στο Διαδίκτυο, συνιστά θεμιτό περιορισμό της ελευθερίας της γνώμης. Σχετικά βρίσκει εφαρμογή όμως η διάταξη του άρθρου 367 § 1 ΠΚ που ορίζει ότι δεν αποτελούν άδικη πράξη οι δυσμενείς κρίσεις και εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για τη διαφύλαξη δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον. Συνακόλουθα, ο κάτοχος ιστολογίου έχει τη δυνατότητα να προβεί σε δυσμενείς κρίσεις προκειμένου να γνωστοποιήσει στους χρήστες του Διαδικτύου ένα σημαντικό γεγονός που αφορά την κοινή γνώμη δίχως τις κυρώσεις του νόμου.
Ιδίως όσον αφορά τα δημόσια πρόσωπα, γίνεται δεκτό ότι τα όρια της αποδεκτής κριτικής είναι ευρύτερα από ό,τι σε σχέση με έναν απλό ιδιώτη, καθώς το δημόσιο πρόσωπο εκτίθεται αναπόφευκτα στον έλεγχο των πράξεων του. Μάλιστα, η ελληνική έννομη τάξη αναγνωρίζει ότι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων όταν η επεξεργασία αφορά δεδομένα δημοσίων προσώπων που συνδέονται όμως με την άσκηση δημοσίου λειτουργήματος. Αυτό προβλέπεται ειδικότερα ως εξαίρεση από τον κανόνα της απαγόρευσης της επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων στο ν. 2472/1997.
Η ελευθερία της έκφρασης συνδέεται και με το δικαίωμα πληροφόρησης στην παθητική του διάσταση, η οποία προϋποθέτει τον πλουραλισμό των μέσων ενημέρωσης. Το δικαίωμα στην πληροφόρηση προστατεύεται άλλωστε δυνάμει του άρθρου 5 Α § 1 Σ, το οποίο αποκλείει απαγορεύσεις στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο και σε πηγές ενημέρωσης, όπως είναι τα ιστολόγια. Αντίστοιχα, η ελευθερία της δημιουργίας ιστολογίου προστατεύεται συνταγματικά βάσει της διάταξης του άρθρου 5 Α § 2 Σ που κατοχυρώνει το δικαίωμα συμμετοχής στην κοινωνία της πληροφορίας.
Ιδιαίτερα ζητήματα προκαλεί η ανωνυμία στην περίπτωση των ιστολογίων. Γενικά, η ανωνυμία στο Διαδίκτυο είναι δικαίωμα που απορρέει από την ιδιωτικότητα, η οποία προστατεύεται αποτελεσματικά όταν δεν αποκαλύπτονται τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών υπηρεσιών του Διαδικτύου. Η ανώνυμη έκφραση, όπως και η χρήση ψευδωνύμου, είναι επίσης συνιστώσα της ελευθερίας εκφράσεως και χρησιμοποιείται κατά κόρον στα πλαίσια της δημοσιογραφίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ…

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: “ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ”!



Ο Mr “με-πίεζαν-να-λέω-αυτά-που-έλεγα-για-το-χρέος” κ. Πρετεντέρης, εκείνος που το 2010 μαζί με συναδέλφους του απέκρυψαν από τους τηλεθεατές και τους αναγνώστες τους τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους – γεγονός που επέτρεψε την επέλαση της Τρόϊκας στην Ελλάδα έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις! Ελπίζουμε να μην βγεί 3-4 χρόνια μετά να πει πως “με πίεζαν να λέω αυτά που έλεγα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!”
“Από δω και στο εξής θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι” δήλωσε ο δημοσιογράφος Πρετεντέρης στο MEGA, αναφερόμενος στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή από ‘δω και στο εξής. Είπε δηλαδή ότι τη Χρυσή Αυγή την ψήφισαν πολλοί οικογνειεάρχες, άνθρωποι που δεν ήξεραν για το τι είναι αυτό το κόμμα αλλά τώρα με όσα αποκαλύφθηκαν θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρυ. Θα ξέρουμε δηλαδή ότι όσοι από δω και στο εξής όσοι ξαναψηφίσουν την ΧΑ θα ανήκουν στον υπόκοσμο!
1.000.000 και πλέον “ψηφοφόροι, υπόκοσμος” Μr Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη; Τι συμβαίνει; Εξαντλήσατε το “οπλοστάσιό σας” και τώρα απειλείτε και εκβιάζετε;
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ΙΔΟΥ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! “ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ…”



Τα «μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής» εξελίσσονται σε κύριο πειστήριο των κατηγοριών για “εγκληματική οργάνωση του κόμματος”, αναφέρει το πόρισμα του αντισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτη, ενώ παράλληλα είναι διανθισμένο από εκφράσεις όπως «πυραμιδική δομή», ναζιστική αρχή Führerprinzip (Αρχή του Ηγέτη)., «σκληρούς πυρήνες» κ.α. γελοία και φαντασιόπληκτα!
“Σύμφωνα με το πόρισμα, η Χρυσή Αυγή δρα ως εγκληματική οργάνωση από την ίδρυσή της, ακόμα το 1987 μέχρι και σήμερα και συστάθηκε με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων βασισμένη στη ναζιστική αρχή Führerprinzip (Αρχή του Ηγέτη). 
Εthnikismos.net: Ο ρόλος του ηγέτη αποδίδεται στο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος «γνώριζε, συντόνιζε, οργάνωνε» τα πάντα, σε μια οργάνωση που είχε «συνωμοτικούς κανόνες και πανελλήνια δράση» εντελώς αυθαίρετα! Ο κ. Βουρλιώτης με την ίδια λογική θεωρεί πως υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς. Στο σκληρό πυρήνα, εντάσσονται κατά το πόρισμα, και οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος. Υπό την ηγεσία αυτή, λειτουργούν «πυρήνες δράσης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην περίπτωση της Τ.Ο Νίκαιας, όπου συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης.
Στο πόρισμα αναφέρονται επιγραμματικά 10 δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που έχουν συσχετιστεί και συνδεθεί με τη Χρυσή Αυγή. Ανάμεσά τους:
1. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι:
Τηλεφωνικές συνομιλίες πριν και μετά τη δολοφονία του 34χρονου από τον Γ. Ρουπακιά, δείχνουν σύμφωνα με την αστυνομία, επικοινωνία τόσο του δράστη με στελέχη της Χρυσής Αυγή, όσο και στελεχών μεταξύ τους. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, έχουν πυραμιδική δομή, και φτάνουν ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης.
Εthnikismos.net: Προσπαθεί δηλαδή ο κ. Βουρλιώτης να μας πείσει – και με αυτές τις κατηγορίες έστησε σήμερα ένα χολυγουντιανό show που στόχο έχει τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πως ο Ρουπακιάς, ο άνθρωπος που έχουμε ακούσει από “μάρτυρες” πως ήταν κάτι σαν security της Τ.Ο.  επικοινωνούσε μέσα στην νύχτα με τον Αρχηγό της Χ.Α.! Αν υποθέσουμε πως η Χ.Α. έχει 70 Τ.Ο. σε όλη την Ελλάδα, ο Αρχηγός θα έπρεπε να έχει το eccelon εν λειτουργία, για να αντέχει όταν θα τον έπαιρνε ο καθένας να του το κοντό του και το μακρύ του!
2. Η δολοφονία του Πακιστανού ποδηλάτη στα Πετράλωνα:
Ο 27χρονου Σαχτζάτ Λουκμάν, έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου 2013, στα Πετράλωνα, χτυπημένος από μαχαίρι.
Εthnikismos.net: Για τη δολοφονία, συνελήφθησαν ένας 29χρονος πυροσβέστης και ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, οι οποίοι φέρονται να δήλωσαν ότι τον σκότωσαν επειδή του έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατό του. Στο σπίτι του πυροσβέστη είχαν βρεθεί όπλα και προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής. Οι δράστες έχουν συλληφθεί και εκτίουν την ποινή τους. Πως στοιχειοθετείται κατηγορία εναντίον της Χρυσής Αυγής με μόνο πειστήριο τα περίφημα φυλλάδια του κόμματος, είναι άγνωστο.
3. Η επίθεση σε Αιγύπτιους μετανάστες στην Ιχθυόσκαλα, πριν από ένα χρόνο
Εthnikismos.net: Εδώ υπάρχει μόνο η μαρτυρία των Αιγυπτίων λαθρομεταναστών που είδαν μέσα στην μαύρη νύχτα “καθώς έφευγαν αυτοί που τους χτύπησαν” πως ήταν μαύρα κι άραχνα…!!!!
4. Η επίθεση σε κομμωτήριο πακιστανού μετανάστη στη Μεταμόρφωση, όπου 7 άτομα έριξαν μολότοφ και μαχαίρωσαν πελάτη, το Σεπτέμβριο 2012.
Εthnikismos.net: Εδώ λείπουν τα «μπλουζάκια» και δεν αναφέρεται καν ότι ήταν οπαδοί της ΧΑ!
5. Ο τραυματισμός μετανάστη με μαχαίρι, στη Μεταμόρφωση, από ομάδα δραστών που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α..
Εthnikismos.net: Το περίφημο πειστήριο του εγκλήματος με τα «μπλουζάκια»…
3. Ο τραυματισμός μετανάστη με μαχαίρι, στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα δραστών που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α..
Εthnikismos.net: Ομοίως και εδώ με τα «μπλουζάκια»…
4. Ο τραυματισμός ενός μαθητή Λυκείου, στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και μελών της Χ.Α..
Εthnikismos.net: Πόσες συμπλοκές γίνονται μεταξύ αντιπάλων ομάδων είτε ποδοσφαιρικές είναι αυτές είτε άλλου είδους; Μόλις εχθές στο Μεσολόγγι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός εξ αυτών. Χαρακτηρίστηκε κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο ως εγκληματική οργάνωση; Πως φέρει ευθύνη η με την «πυραμιδική δομή» ηγεσία της ΧΑ για ένα επεισόδιο για το οποίο είναι άγνωστο ποιος επιτέθηκε σε ποιον πρώτα;
5. Η επίθεση ομάδας 25 μελών της Χρυσής Αυγής σε άτομα μέσα σε κατάστημα στην Ιτέα, στα οποία προκάλεσαν σωματικές βλάβες.
Εthnikismos.net: Εδώ δεν υπάρχουν «μπλουζάκια», αλλά το πόρισμα φαίνεται σίγουρο πως πρόκειται για μέλη της ΧΑ).
6. Η επίθεση 5 ατόμων με μπλούζες της Χ.Α., που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, κατά μετανάστη, τον οποίο χτύπησαν µε ρόπαλο στην πλάτη και αφού τον έριξαν στο έδαφος, τον χτύπησαν σε όλο του το σώμα.
Εthnikismos.net: Τα ίδια με τα «μπλουζάκια» για άλλη μια φορά)
7. Η επίθεση και ο τραυματισμός 3 μεταναστών στην Ιεράπετρα από µέλη της Χρυσής Αυγής.
Εthnikismos.net: Άνευ «μπλουζακίων». Προφανώς πάλι η Αντιεισαγγελία έχει ατράνταχτες αποδείξεις ότι πρόκειται για μέλη της ΧΑ και μάλιστα τα οποία μίλησαν τηλεφωνικώς σε «πυραμοειδή» διάταξη  με την ηγεσία της ΧΑ λίγο μετά το επεισόδιο.
Ακόμα, μία δολοφονία στο Βόλο, εκβιάσεις, κλπ.
Εthnikismos.net: Ποια είναι η δολοφονία στο Βόλο για την οποία ευθύνεται η Χρυσή Αυγή;
Μήπως αυτή που συνέβη στις 24/3 του 2012  όταν 84χρονη βρέθηκε δολοφονημένη από αλλοδαπούς  στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο;
Μήπως αυτή στις 27 Μαΐου του 2012 στο Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου  όταν 81χρονη δολοφονήθηκε από ένα 55χρονο Αλβανό με κίνητρο τη ληστεία;
Για πια δολοφονία κάνει λόγο το πόρισμα;
Με τέτοιο πόρισμα  το οποίο ουσιαστικά εδράζεται σε υποθέσεις καμία κατηγορία δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο. Εκτός και αν πρόεδρος είναι ο αλήστου μνήμης Roland Freisler των ναζιστικών λαϊκών «δικαστηρίων» που κι αυτό παίζεται!
Όταν θα φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο θα πέσει η ξεφτίλα του αιώνα επάνω στον Ν.Δένδια και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σε όλους τους δοτούς συνεργάτες, συμπαραστάτες ή με όποιον τρόπο αναμείχθηκαν σε αυτήν την ηλίθια σκευωρία!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύντομα θα απεμπλακεί από όλες της τις κατηγορίες και θα βλέπει την εξουσία να την αγκαλιάζει, ενώ οι τωρινοί της διώκτες θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν! Ο κόσμος ξέρει! Και θα ανυψώσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΈΣΣΕΤΑΙ ΉΜΑΡ!

Ώρα ευθύνης


Ώρα ευθύνης
Υπό τη σκιά των δυο ένδοξων δικαστών, Πολυζωίδη και Τερτσέτη, που τίμησαν την Ελληνική Δικαιοσύνη, αμέσως μετά τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους, καλούνται για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι της Δικαστικής Εξουσίας να σηκώσουν το μεγάλο φορτίο της βαριάς κληρονομιάς και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Η επίσημη απόφαση του δικαστηρίου τότε; «Εις θάνατον» ο «Γέρος του Μοριά» και ο Δημήτριος Πλαπούτας. Με ποιες κατηγορίες;
1. Ότι παρακίνησαν το λαό σε εμφύλιο πόλεμο προς κατάργησιν του καθεστώτος πολιτεύματος.
2. Ότι παρακίνησαν σε ληστεία «διάφορους αρχιληστάς με σκοπόν την συνωμοσίαν και τον εμφύλιον πόλεμον».
3. Ότι συνέταξαν αναφορά ζητώντας την επέμβαση ξένης δυνάμεως (της Ρωσίας) προς κατάργηση της Υψηλής Αντιβασιλείας.
4. Ότι συνέδραμαν τον κόντε Διονύσιο Ρώμα στο εγκληματικό του σχέδιο περί καταργήσεως των δύο μελών της Υψηλής Αντιβασιλείας.
Για όλα αυτά τα «εγκλήματα», το επίσημο κράτος τότε κατασκεύασε αποδείξεις, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα ενημέρωσης της εποχής για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Με ξένο εισαγγελέα (τον άγγλο Εδουάρδο Μάσον) και τρεις από τους πέντε δικαστές του πενταμελούς δικαστηρίου να έχουν υποκύψει στα κελεύσματα των ξένων, έφθασαν στην ετυμηγορία: «εις θάνατον».
Όμως οι αδάμαστοι δικαστές Αναστάσιος Πολυζωίδης (Πρόεδρος) και Γεώργιος Τερτσέτης (μέλος), παρότι προπηλακίστηκαν βάναυσα και απειλήθηκαν, ποτέ δεν συναίνεσαν σε αυτό το ανοσιούργημα, διασώζοντας τόσο την προσωπική τους υπόληψη, όσο και την τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Με σκισμένα ρούχα σύρθηκαν από τους χωροφύλακες της κυβέρνησης στα έδρανα του δικαστηρίου, αλλά παρόλα αυτά αρνήθηκαν ακόμη και να διαβάσουν την υπαγορευμένη από την πολιτική εξουσία απόφαση, μένοντας πιστοί στις αρχές του ιερού τους καθήκοντος.
Ενός καθήκοντος που συνιστά την παρηγοριά κάθε αδικημένου πολίτη, αλλά και την έσχατη γραμμή άμυνας των οργανωμένων κοινωνιών, πέραν της οποίας η κοινωνική συνοχή χάνεται και η κοινωνία γίνεται «ζούγκλα». Μια «ζούγκλα» όπου δεν υπάρχουν πλέον κανόνες που ρυθμίζουν την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων, αλλά  ο «δυνατός» επιβάλλει απλά τη δύναμή του στους υπολοίπους. 
Έχω εδραία πεποίθηση, ότι και τούτη τη φορά, παρότι σίγουρα υπάρχουν (όπως και τότε) άνθρωποι του δικαστικού χώρου έτοιμοι να «συνεργαστούν» με τη σημερινή πολιτική ηγεσία, ευθυγραμμιζόμενοι με τις κατά την άποψή μου παράνομες ( και υπό την έννοια ότι είναι σε απόλυτη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα) και ιδιοτελείς  επιδιώξεις της, σίγουρα υπάρχουν και άτεγκτοι δικαστικοί λειτουργοί που και αυτή τη φορά θα προστατέψουν το κύρος της Δικαιοσύνης.
Είθε το πνεύμα των «αιώνιων» δικαστών Τερτσέτη και Πολυζωίδη, που διέσωσαν το κύρος των ελλήνων δικαστών να πρυτανεύσει για μια ακόμη φορά για το καλό της Πατρίδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ    

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΙΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ, ενόψει της άφιξης του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη.
Λίγες ώρες πριν την άφιξη στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις, χαιρέτισε τις συλλήψεις της ηγεσίας και μελών του κόμματος, δηλώνοντας ότι αυτό που διακυβεύεται με τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής Χάρις γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια τέτοια μετωπική αντιμετώπιση ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, τονίζει ότι υπάρχουν όρια, τα οποία στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έχουν ξεπερασθεί εδώ και πολύ καιρό. «Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναγνώρισε την απόλυτη αναγκαιότητα να πει ότι φθάνει, δεν πάει άλλο, και να αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για να σταματήσει την σχιζοφρένεια της Χρυσής Αυγής. Ένα κόμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί με κυνισμό την ελευθερία που προσφέρει η δημοκρατία για να υποσκάπτει αυτή την ίδια τη δημοκρατία» ολοκλήρωσε ο Χάρις.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι μνημονιακοί υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά εκτελούν εντολές ξένων κέντρων αποφάσεων. Στόχος τους είναι να εξοντώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να έρθει "αναίμακτα¨ η συγκυβέρνηση του τρίτου μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει!

Κυβέρνηση: “Απολύστε ελεύθερα, εμείς θα εξαρθρώνουμε την αντισυστημική Χρυσή Αυγή”



"Ούτε μύτη" δεν έχει ανοίξει από την ανακοίνωση της άρσης κάθε ορίου στις απολύσεις των επιχειρήσεων που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Όλοι παρακολουθούν την απίστευτη υπόθεση με τις συλλήψεις ων Εθνικιστών πολιτικών και την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε ότι έως το τέλος του χρόνου, ο υπουργός Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις ώστε να αρθεί κάθε «τυπικό» εμπόδιο που θέτει ο νόμος, όπως είναι η υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Εργασίας για την έγκριση των απομακρύνσεων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου!
Μια τρομακτική διαφοροποίηση στις εργασιακές σχέσεις που ανοίγει το δρόμο για νέες στρατιές ανέργων (δεκάδες είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις που περιμένουν να προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις αφού "δεν βγαίνουν" όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους).
Πρόκειται για κλασικό πολιτικό αντιπερισπασμό που φυσικά έχει πιάσει και την Αριστερά να κοιμάται, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους.
Όπως επεσήμαναν οι αξιωματούχοι της τρόικα το νέο πλαίσιο θα διευκολύνει τις ομαδικές απολύσεις όπως συνέβη αυτές τις ημέρες στα Τσιμέντα Χαλκίδας – καθώς και τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων και τραπεζών.
Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Τσουκάτου και τόσων άλλων θριαμβολογεί γιατί "εξαρθρώθηκε η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής". Νομίζουν ότι το "ποτάμι" των ανέργων και των εξαθλιωμένων δεν θα τους πνίξει στις εκλογές...

Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!

Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!
Παραθέτουμε αυτούσια την πολιτική ανάλυση της ιστοσελίδας "Banking news", στην οποία αποκαλύπτονται οι πραγματικές σκοπιμότητες της ενορχηστρωμένης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
"Το δίλημμα διασφάλιση της Δημοκρατίας ή φασιστική εκτροπή είναι γελοίο - Υπάρχει σχέδιο να αποψιλώσουν την Χρυσή Αυγή για να μην αποσταθεροποιηθεί το πολιτικό σύστημα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης...
Η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Όσα νοσηρά μυαλά κατασκευάζουν ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία έχουν αλλότριους στόχους και όχι την διασφάλιση της Δημοκρατίας που κανείς δεν αμφισβητεί. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το δίλημμα διασφάλιση της Δημοκρατίας ή φασιστική εκτροπή είναι γελοίο και μη αποδεκτό από τον κοινό νου.
Αποτελεί προσβολή της κοινής λογικής, πως ένα μεμονωμένο γεγονός του άδικα χαμένου αριστεριστή να εκμεταλλεύεται και να παρουσιάζεται η Χρυσή Αυγή εγκληματική Οργάνωση.  Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλπε πολιτικά τους αναρχικούς που έκαψαν την Αθήνα επί κυβερνήσεως Καραμανλή ή τις δηλώσεις νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διατηρεί στο σπίτι του σιδηρολοστούς κατηγόρησε κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποσταθεροποιεί την Δημοκρατία; Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ που βρήκε καταφύγιο στην λαϊκίζουσα αριστερά του Συνασπισμού. Η ΝΔ αυτοπαγιδεύτηκε, όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του 7% δημοσκοπικά δεν αποτελεί το καθαγιασμένο κόμμα, αλλά το απομεινάρι του χθες. Η Χρυσή Αυγή ήρθε στο προσκήνιο με κακόγουστο τρόπο αλλά ανατρεπτικό λόγο και προσέλκυσε κυρίως την παραδοσιακή δεξιά που δεν αποδέχεται την συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ. Η άνοδος ή δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.
Όχι βεβαίως για την διασφάλιση της Δημοκρατίας και άλλα φαιδρά, αλλά κυρίως γιατί ως τρίτο κόμμα αποτελούσε τον ρυθμιστή της επόμενης κυβέρνησης. Με τα αρχικά δημοσκοπικά αποτελέσματα στο 15% π.χ. αν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκυβερνούσαν δεν υπήρχε άλλος εκλογικός συνδυασμούς πέραν της εμπλοκής της Χρυσής Αυγής σε κυβέρνηση.
Με 15% η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν, καθώς κανείς άλλος συνδυασμός δεν θα εξασφάλιζε αυτοδυναμία σταθερή. Έτσι λοιπόν η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποψιλωθεί. Η τέλεια αφορμή ήταν το ατυχές περιστατικό όπου το μεμονωμένο βαφτίστηκε οργανωμένο. Όταν δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας από οπαδό της ΝΔ όλοι οι νεοδημοκράτες ήταν δολοφόνοι; Όταν οι αριστεριστές που έσπαγαν και διέλυαν τα καταστήματα της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ που πολιτικά τους υπέθαλπε σήμαινε ότι ήταν η επίσημη θέση του να καταστραφούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας; Προφανώς και όχι.
Η Χρυσή Αυγή θα δημιουργούσε πρόβλημα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, καθώς ως 3η εκλογική δύναμη θα ήταν νομοτελειακά ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης. Επίσης, το κατασκεύασμα του πραξικοπήματος από εφέδρους αξιωματικούς που ανάρτησαν σε ένα μπλοκ την διακήρυξη τους είναι φαιδρό και γελοίοι όσοι υποστηρίζουν ότι όντως σχεδιαζόταν πραξικόπημα. Στην κυριολεξία 100 άνθρωποι χωρίς καμία άμεση πρόσβαση στο στρατό ή στα σώματα ασφαλείας θα έκαναν πραξικόπημα; Επίσης πρώτη φορά στην ιστορία προαναγγέλλεται πραξικόπημα. Γελοιότητες. Όλα αυτά τα σενάρια απευθύνονται σε ανθρώπους με IQ όχι πάνω από 1 είναι φαιδρά επιχειρήματα.
Θα επιμείνουμε ότι η άτυχη η τραγική  στιγμή του μεμονωμένου γεγονότος από οπαδό της Χρυσής Αυγής που σκότωσε ένα αριστεριστή δηλαδή ένας άνθρωπος ένα συνάνθρωπο του ήταν μια καλή αφορμή για να κατασκευαστεί το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. (Κάποιοι στην κοινωνίας μας όντως ευαισθητοποιήθηκαν από αυτή την τραγική δολοφονία και με αγνά συναισθήματα αντέδρασαν. Όμως εδώ φαίνεται ότι υπάρχει σχέδιο και τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων δεν πείθουν).
Σε καμία περίπτωση η Χρυσή Αυγή δεν είναι άμοιρη ευθυνών, καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με την αντικοινωνική της στάση. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι οργανώθηκε ένα σχέδιο εκλογικής αποδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής όχι γιατί φοβούνται δημοκρατική εκτροπή αλλά γιατί φοβούνται τον ρόλο της Χρυσής Αυγής ως τρίτη πολιτική δύναμη που θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα τις επόμενες εκλογές.  Η ιστορία θα αποδείξει και βεβαίως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αν η Χρυσή Αυγή έχει εκλογικές ανοχές και αντοχές.
Πέτρος Λεωτσάκος"

Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Κράτος και παρακράτος διώκουν τους Έλληνες Εθνικιστές

Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Κράτος και παρακράτος διώκουν τους Έλληνες Εθνικιστές
Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ ενάντια στις παράνομες διώξεις του ανθελληνικού καθεστώτος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το οργανωμένο σχέδιο που είχε προαναγγελθεί από τους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων με διώξεις και προφυλακίσεις βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Χρυσή  Αυγή είναι εδώ ο Ελληνικός λαός γνωρίζει τι συμβαίνει και στέκεται στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου. Συμπαράσταση διαμαρτυρίας στην Γ.Α.Δ.Α. απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση. Ψηλά οι Σημαίες!
11.16 Οι αστυνομικές δυνάμεις με προκλητικό τρόπο υπακούοντας σε άνωθεν εντολές προσπαθούν απομακρύνουν τους Έλληνες που βρίσκονται έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να συμπαρασταθούν στην Χρυσή Αυγή. 

H χούντα του μνημονίου διώκει την Χρυσή Αυγή

Δηλώσεις Χρήστου Παππά: H συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει την Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση αυτή είναι για εμάς μια κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιο του λαού. Η κυβέρνηση αυτή για εμάς συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους καταστρέφει την πατρίδα. Η πατρίδα, το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζονται δεν διώκονται. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ελπίδα του Έθνους η αλήθεια και ο λαός θα νικήσουν.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές ενώ περίπου τριάντα στελέχη οδηγούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για "εγκληματική οργάνωση". Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ” ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ (ΑΝΤΙ) ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.




Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Σε εξαιρετικής «λαμπρότητας» και «κάλλους» επεισόδια κατέληξε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, καθώς και από κοινωνικούς φορείς και ομάδες. Συγκρούσεις και συμπλοκές με την αστυνομία, καταστροφές, λεηλασίες, εμπρησμοί και όλα τα συνήθη, ήταν ο απολογισμός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την προστασία της «δημοκρατίας» και των θεσμών. Οι διάφορες «κοινωνικές ομάδες» του ακροαριστερού χώρου, άσκησαν για μια ακόμη φορά την «έμπρακτη κριτική» τους πυρπολώντας την Μιχαλακοπούλου απ άκρη σ’ άκρη.
Αφορμή ήταν η παρεμπόδιση της πορείας  να κατευθυνθεί προς την οδό Μεσογείων όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Και φυσικά οι «κοινωνικοί επαναστάτες» δικαίως «επαναστάτησαν». Οι άνθρωποι είχαν κατεβεί στο συλλαλητήριο απόλυτα προετοιμασμένοι. Επιμελώς και με σχολαστικότητα, είχαν συγκεντρώσει τις πέτρες, είχαν προετοιμάσει τις μολότωφ, είχαν προμηθευτεί τα ρόπαλα και τα κοντάρια, καθώς και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες τους. Και ο αντικειμενικός τους σκοπός ήταν να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στον εκφασισμό της κοινωνίας και να εκδηλώσουν τις «δημοκρατικές» τους αντιλήψεις ισοπεδώνοντας τα γραφεία του Εθνικιστικού Κινήματος και γιατί όχι, γευόμενοι αίμα.
Τώρα μετά την παρεμπόδιση της αστυνομίας, ήταν γι αυτούς εξαιρετικά κουραστικό να επιστρέψουν στις ποντικότρυπες από τις οποίες βγήκαν, κουβαλώντας μαζί τους όλον τον πολεμικό εξοπλισμό. Οπότε αποφάσισαν να τον ξεφορτώσουν επί της Μιχαλακοπούλου. Τα αποτελέσματα ήταν τα συνήθη.
Με αφορμή λοιπόν τα σοβαρά επεισόδια, καθώς και τις αναίτιες επιθέσεις ακροαριστερών ομάδων στον Ηράκλειο Κρήτης και στην Καρδίτσα σε δυο νεαρούς που τους θεώρησαν ως μέλη της Χρυσής Αυγής, λόγω του ξυρισμένου κεφαλιού του ενός και της μαύρης μπλούζας που φορούσε ο άλλος, οι οποίοι μέσω της «δημοκρατικής» και «αντιφασιστικής» διαλεκτικής των επιτιθέμενων κατέληξαν στο νοσοκομείο, ως ελάχιστη προσφορά στην προστασία των «θεσμών» και των «αξιών» της αστικής δημοκρατίας, έχουμε να προτείνουμε τα κάτωθι:
-Άμεση ποινικοποίηση και απαγόρευση του μαύρου χρώματος σε ενδύματα. Το μαύρο παραπέμπει στις ενδυματολογικές επιλογές της Χρυσής Αυγής. Οι ιερείς και οι χήρες, ας φορούν πλέον λευκά ενδύματα. Άλλωστε για τους Κινέζους το χρώμα του πένθους είναι το λευκό.
-Απόλυτη απαγόρευση αναφοράς στον όρο Χρυσή Αυγή. Ως εκ τούτου η ταινία με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο «Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο» δεν θα ξαναπροβληθεί, οι δε κόπιες θα καταστραφούν, λόγω του ότι ο ήρωας της ταινίας φιλοξενείται σε ένα ξενοδοχείο στον Πόρο που ονομάζεται Χρυσή Αυγή. Επίσης η εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας ωών με τον τίτλο «Χρυσά Αυγά» επιβάλλεται άμεσα να αλλάξει επωνυμία, ή να αναστείλει την λειτουργία της. Έτσι η μεθοδευμένη απουσία αναφοράς, συν τω χρόνω θα επιφέρει και την λήθη.
-Άμεση ποινικοποίηση της σωματικής άθλησης, ειδικά της ενόργανης και των πολεμικών τεχνών. Αντ αυτών να υπάρξει προτροπή και ενθάρρυνση για ευγενή αθλήματα, όπως τένις, γκολφ, χόκεϋ επί χόρτου, καθώς και το κυνήγι αλεπούς, σύμφωνα με τα Βρετανικά πρότυπα.
Η αστική δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από γυμνασμένα σώματα, αλλά από τεράστια στομάχια που καταπίνουν και καταβροχθίζουν τα πάντα.
-Υποστολή της σημαίας, από στρατόπεδα, αστυνομικά τμήματα και δημόσια κτίρια. Απαγόρευση σημαιοστόλισης οικιών και καταστημάτων κατά τις Εθνικές επετείους. Μια σύγχρονη Χώρα που ανήκει στην Ευρώπη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δεν έχει ανάγκη από ξεπερασμένα και αναχρονιστικά Εθνικά σύμβολα. Εκτός αυτού η έπαρση της μπορεί να αποτελεί ενόχληση και πρόκληση για τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα. Αντ αυτής προτείνουμε να αναρτηθεί σε όλα τα προαναφερόμενα μέρη, ένα λευκό ύφασμα το οποίο θα υποδεικνύει την συγκαταβατικότητα, την πραότητα και την υποχωρητικότητα μας.
Επίσης να απαγορεύεται με ποινή φυλάκισης να απεικονίζεται σε ενδύματα και σε ιστοσελίδες επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Όσοι δεν συμμορφώνονται να συλλαμβάνονται άμεσα, ή κατόπιν της εφαρμογής της «δημοκρατικής διαλεκτικής» εις βάρος τους, από τους ακροαριστερούς φρουρούς της αστικής δημοκρατίας, όπως ακριβώς συνέβη προ ημερών στην Πάτρα.
-Καθιέρωση ελάχιστου μήκους κώμης στα 10 εκατοστά. Πας μη συμμορφούμενος να συλλαμβάνεται και να πληρώνει χρηματικό πρόστιμο. Να υπάρχει η προτροπή για διατήρηση αλογοουράς, ή κοτσίδων ανάλογα με την επιθυμία, αλλά οι κοτσίδες απαραίτητα πρέπει να φέρουν φιόγκους όχι μαύρου χρώματος. Γιατί τα κοντά μαλλιά υποδηλώνουν φασιστοειδή χαρακτήρα και αντιλήψεις.
Πιστεύουμε ότι οι ανωτέρω προτάσεις και προτροπές μας θα αποτελέσουν ένα ανεκτίμητο βοήθημα για την ισχυροποίηση της αστικής δημοκρατίας και της δοσίλογης αριστεράς, καθώς και για την περιθωριοποίηση και απαξίωση κάθε τι Εθνικιστικού και Πατριωτικού. Ή καλλίτερα σύμφωνα με την επιβαλλόμενη και προπαγάνδα και θεωρία, φασιστικού και ρατσιστικού, γιατί για όλο το διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικών και δημοσιογράφων που κυβερνούν την Πατρίδα μας, οι έννοιες αυτές  δολίως παρουσιάζονται ως ταυτόσημες.
Και για να μιλήσουμε σοβαρά πέραν των αστεϊσμών. Την απόλυτη ευθύνη για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και για όσα δυστυχώς πρόκειται να συμβούν τις επόμενες, έχει η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά, καθώς και το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» μα στην ουσία ανθελληνικό τόξο. Ευθύνες εγκληματικές και βαρύτατες, για το μίσος, την μισαλλοδοξία και την διχόνοια που σπείρουν νυχθημερόν μέσω των έμμισθων και πειθήνιων οργάνων τους που αποκαλούνται ΜΜΕ.
Ασυνείδητα και αδιάντροπα οδηγούν την Ελληνική κοινωνία, σε μια κατάσταση που ελάχιστα απέχει από τον εμφύλιο σπαραγμό.
Το Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας και των επιπλέον δεινών που απειλούν την Πατρίδα και τον Λαό, με απόλυτη ψυχραιμία και πλήρη αποχή από την βία συνεχίζει αδιαπραγμάτευτα τον Αγώνα του, μέχρι την τελική Νίκη!