Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κύριοι της προδοτικής και μειοδοτικής αριστεράς με τις παραφυάδες σας στα Μ.Μ.Ε. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΑΜοΕΛΑΣίτες –πρόγονοί σας!!!- ΣΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ!!!


Χρόνια τώρα πάνε να μας πείσουν ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΟΘΗΛΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.για το έργο της αριστεράς και την προσφορά της στην πολιτική και όχι μόνον ιστορία της Ελλάδος, χρησιμοποιώντας την ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ!!!

Μα καλά ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ;;;
Τόση τσίμπλα έχετε στα μάτια ρε ξεκούδουνα ζώα;;;
Τόση πολλή τσίπα (αντρική και γυναικεία!!!) σας λείπει ρε απόγονοι φονιάδων;;;
Τόση ξεδιαντροπιά έχετε καταπιεί και τόσα σάπια αριστερά στραγάλια έχετε στα «λέρια σας» πρόβατα του κερατά;;;

ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΣ . . . . . ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ 1.200.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ απ’ άκρου εις άκρη στην ταλαίπωρη από τις εμετικές προδοσίες σας Ελλάδα;;;

Η ΦΕΝΕΟΣ και τα βουνά της ορεινής Κορινθίας ακόμα ουρλιάζουν από τα εγκλήματά σας!!!

Η ΒΡΟΝΤΟΥ ακόμα μυρίζει από το αίμα των προγόνων μας που κατασφάξατε κτήνη!!!

Οι ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ πονάνε ακόμα από τις σφαγές των ΝΗΠΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Κου Κου Εδες!!!

Η πλαγιά του 5/42 μετράει ακόμα νεκρούς/διαμελισμένους ΕΔΕΣίτες ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ Ε.Ο.Ε.Α. αλλά και απλούς αθώους πολίτες, κορίτσια, αγόρια, μανάδες, πατεράδες, γέροντες και γερόντισσες που στείλατε στον άλλο κόσμο απλά  γιατί είσαστε «ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, είναι ακόμα περιτριγυρισμένη από ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ «ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ» για τα στυγνά σας εγκλήματα…των γονιών, των παιδιών και των αντράδων τους!!!!!

Η ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ (ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) έχασε όλα τα παλληκάρια της από τα δολοφονικά χέρια των φονιάδων προγόνων σας, που δεν άφησαν οικογένεια για οικογένεια χωρίς μοιρολόι στα 5 χρόνια του ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΤΗΝΗ!!!

ΟΙ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΙ (ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!!!!!!!) μετράει μνημεία και μνημεία πεσόντων από τις σφαγές σας!!!
Στου ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, τα κομμάτια από τα διαμελισμένα κορμιά των ηρώων χωροφυλάκων, μιλάνε ακόμα με τον θεό … και ρωτάνε ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΠΑΛΗΟΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!

ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ  ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΑΜίτες ΚΑΙ ΕΛΑΣίτες πριν τα αποκεφαλίσουν και τα εξφενδονίσουν στα βάραθρα!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΣΦΑΓΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΟΘΗΛΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ (που κρύβεται παντελώς εσκεμμένα!!!!!!!!!!!!!!) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!


ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…και ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΠΙ…….


ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ-ΓΟΝΟΙ  ΦΟΝΙΑΔΩΝ…………
ΣΚΑΣΤΕ…………….ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…………….
ΣΚΑΣΤΕ…………….ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ……………..

ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :