Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Εβραίοι,φονιάδες των λαών !

gaza-nekro-paidi

“Το κατ’ εξοχήν ρατσιστικό κράτος, το κράτος του Ισραήλ, μετά τους βομβαρδισμούς αμάχων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, τις πέρα από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου αεροπορικές επιδρομές σε στόχους επί συριακού εδάφους, μη μπορώντας να ελέγξουν το βαθύ τους μίσος σε κάθε αντισιωνιστική κραυγή απελπισίας αποκαλύφθηκε και πάλι!
Εβραίοι στρατιώτες που κατέχουν τα εδάφη των Παλαιστινίων με απόφαση του παγκόσμιου σιωνιστικού συρφετού κατόρθωσαν να συλλάβουν έναν… 5χρονο Παλαιστίνιο!
Το συμβάν έλαβε χώρα στη Δυτική Όχθη και σίγουρα κατεξευτελίζει για άλλη μια φορά το λαό του μίσους που το έγκλημα του νεαρού Παλαιστίνιου «τρομοκράτη», καθώς ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι εβραίοι, ήταν πως είχε το απύθμενο θράσος – γεμάτος προφανές αντισημιτικό μένος- να πετάξει πέτρα στους ισραηλινούς στρατιώτες!
Μόνο ένα σύνθημα βγαίνει αυθόρμητο από το στόμα κάθε λογικού ανθρώπου : “Εβραίοι,φονιάδες των λαών!”, διαβάζω και αντιγράφω από το politikiperipolos.gr. Και συναινώ.
Αυτές τις μέρες τα εγκλήματα συνεχίζονται και ο “περιούσιος Λαός”, σκορπά πίσω του τον Θάνατο. Νεκρά παιδιά, άμαχος πληθυσμός, άνθρωποι καμμένοι και σκοτωμένοι που δεν φταίνε σε τίποτα. Το καθεστώς Σαμαρά που γλύφει πατόκορφα τους φονιάδες, έχει να πει κάτι γι αυτό; Οι φυλλάδες και τα ΜΜΕ που δεν βγάζουν “κιχ”, έχουν παιδιά; Κι αν έχουν πώς κοιμούνται τα παχύδερμα ήσυχοι τα βράδια; Να πεθάνουν όλοι αύριο το πρωί. Λυπάμαι αλλά έτσι νιώθω.

Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια :