Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ MISTER TSIPRA

5 (1)
Τα συνθήματα που φώναζαν οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» της Γερμανίας, κατά τις πορείες κατά των σιωνιστικών σφαγών στην Παλαιστίνη («θάνατος στους εβραίους», «εβραίος καλός μόνο νεκρός» κ.τ.λ.), καταθορύβησαν ακόμα και την… κρύα φράου Μέρκελ, σε σημείο να κάνει ειδική δήλωση για το θέμα (για τον φόβο των Ιουδαίων, κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά…):
«Τα συνθήματα αυτά αποτελούν μια επίθεση εναντίον της ελευθερίας και της ανοχής. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και δεν θα γίνει αποδεκτό».
(ΥΓ): Και βέβαια, τα συνθήματα αυτά που απασχόλησαν ολόκληρη φράου Μέρκελ, είναι η απόδειξη ότι η γερμανική αριστερά (που έχει σχέσεις με τους συλλόγους των «μεταναστών»…), δεν έκανε καλά τη… δουλειά της. Ενώ η ελληνόφωνη αριστερά, με τον mister Tsipra μπροστά, τα πήγε μια χαρά και ενθουσίασε τα μεγάλα αφεντικά.
Καπέλωσε τις συγκεντρώσεις-σούπες που έγιναν και στις οποίες ακούστηκαν γλυκανάλατα συνθήματα, τύπου «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», «όχι άλλο αίμα», «στοπ στον πόλεμο» και… όχι άλλο κάρβουνο! Γι’ αυτό οι νοσταλγοί της Στάζι θια μείνουν… μπουκάλα, ενώ ο mister Tsipras μέχρι και πρωθυπουργός μπορεί να γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :