Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

“ΣΑΠΑΚΙΑ” όλα τα ΣΜΑΡΤ της ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ- Κίνδυνος ΘΑΝΑΤΟΣ! Μεγάλη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του “ΜAKELEIO.GR”. Ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που με συνεχείς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ έσπασε την ΟΜΕΡΤΑ της ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ δημοσιογραφίας. Να δώσει ΛΟΓΟ η Γερμανική ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ που μας ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

smart

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων smart, εκτελεί η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι “η ανάκληση περιλαμβάνει 2.344 οχήματα, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2010 έως Μάιο 2014, στα οποία ενδέχεται λόγω φθοράς να προκληθούν πιθανά βραχυκυκλώματα στην ηλεκτρονική βαλβίδα φραγής καλοριφέρ. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποκλειστεί η υπερθέρμανση της βαλβίδας φραγής καλοριφέρ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα σχετικό περιστατικό, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή smart, προκειμένου να γίνει έλεγχος της βαλβίδας φραγής καλοριφέρ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.”
Eμείς σαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ ρωτάμε τον Δένδια τον φίλο Εβραίων και Γερμανών: Τι αυτοκίνητο οδηγείς ρε; Γιατί λέτε ψέμματα στον κόσμο; Γιατί δεν του λέτε ότι τα smart της Mercedes είναι ελαττωματικά; Γιατί σκοτώνετε τον κόσμο ρε αλήτες;
Πείτε την αλήθεια στο λαό. Ξεκινήσαμε μια έρευνα και να που αποδεικνύεται σιγά-σιγά ότι έχουμε δίκιο.
Δείτε τα ψέμματα που λέτε. Kαι ένα ακόμα ερώτημα προς το υπουργείο του Καταναλωτή: Έχουν πρόβλημα και στα φρένα τα smart ρε αρπαχτάκηδες; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τα κωλάμαξα της βρωμερής γερμανικής εταιρείας;
Δείτε τι έλεγε το “Μakeleio.gr” – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :