Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΟΜΟΙΩΜΑ» ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ

astynomia-exarxeia-620x330
Γράφει ο Αντίοχος.
Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων (γιατί άραγε;) πληροφορούμεθα ότι αλήτες-προδότες-κομμουνιστές τα ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου στην οδό Ιπποκράτους, επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ που φυλάει τα γραφεία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και εκτός από τα… συνήθη αντικείμενα (πέτρες, βόμβες μολότοφ, μπουκάλια κ.λπ.), έπεσε κι ένα «ομοίωμα» χειροβομβίδας.
Το πιο σοβαρό καθεστωτικό ΜΜΕ (Βήμα), έδωσε την παρακάτω εξήγηση για το «ομοίωμα»:
«Τα στελέχη της ΕΛΑΣ ερευνούν σοβαρά το ενδεχόμενο ότι αυτή η ενέργεια δεν ήταν ένα «αστείο» στην προσπάθεια εκφοβισμού των αστυνομικών, αλλά ήταν μια δοκιμή επίθεσης με πραγματική χειροβομβίδα. Προκειμένου να ελεγχθούν οι αντιδράσεις των αστυνομικών, ο χρόνος άφιξης ενισχύσεων, ο τρόπος διαφυγής των δραστών κλπ.

Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ ερευνούν εξονυχιστικά το περιστατικό με προσπάθεια να εντοπιστούν οι οργανωτές του και να προσδιορισθούν άλλες παράμετροί του».
Ποια είναι η αλήθεια; Τα τελευταία χρόνια, οι επιθέσεις εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στο συγκεκριμένο σημείο είναι… εκατοντάδες και γίνονται για να… ξεσκουριάζουν τα κόκκινα Τάγματα Εφόδου (αυτό στη γλώσσα τους λέγεται «επαναστατική γυμναστική»…). Εάν πραγματικά το «κράτος» ήθελε να συλλάβει τους αλήτες-προδότες-κομμουνιστές που πραγματοποιούν τις ασκήσεις… επαναστατικής γυμναστικής, θα τους έστηνε παγίδα και θα τους έπιανε. Δεν το κάνει όμως –κι ούτε πρόκειται να το κάνει στο μέλλουν- γιατί είναι «δικά του παιδιά», έμμισθα παρακρατικά σκουπίδια, που πότε τα αμολάει και πότε τα συγκρατεί. Αν. λοιπόν, τα συμφέροντα της συστημικής κλίκας που κυβερνάει τη χώρα απαιτούν να δολοφονηθούν και κάποιοι αστυνομικοί με χειροβομβίδα, τότε κάποια στιγμή θα πέσει χειροβομβίδα. Αν όχι, δε θα πέσει… Τόσο απλά είναι τα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :