Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! NA ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΛΑΨΕ............

Ελεύθερος αφέθηκε χωρίς περιοριστικούς όρους ο συμπατριώτης μας Χριστόφορος Χουρμούζης μετά την σύλληψή του και την μεταφορά του από Κλιμάκιο Ασφάλειας της Πάτρας, για να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πατρών και να καταθέσει για τις κατηγορίες εις βάρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσε ο ίδιος ο κ. Χουρμούζης αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Εισαγγελέα στον οποίο εμφανίστηκε ντυμένος προκλητικά, φορώντας μπλουζάκι που έγραφε ότι “Ανήκω και εγώ στην τρομοκρατική οργάνωση της Χρυσής Αυγής” με αποτέλεσμα ο Εισαγγελέας να τον ρωτήσει γιατί συνεχίσει να προκαλεί αφού έχει διαγραφεί από την Χρυσή Αυγή και τον Χριστόφορο Χουρμούζη να απαντάει, ότι δεν έχει σταματήσει να πιστεύει στις αξίες και στα ιδανικά της Οργάνωσης. Καταδίκασε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Πάτρα δεν του αφαίρεσαν τις χειροπέδες ούτε για να πάει στην τουαλέτα και του φέρθηκαν σαν κοινό εγκληματία.
Ο Εισαγγελέας μετά κατάθεση του κ. Χουρμούζη απεφάνθηκε ότι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν δεν υφίσταται καθώς  δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να τις στηρίζει.
www.portoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :